Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе много доволен от представянето

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе много доволен от представянето
Коментари Харесай

Саутгейт: Представихме се на много високо ниво

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе доста удовлетворен от представянето на своя отбор при триумфа с 2:0 над Украйна във втория мач от група " С " на европейските квалификации. Наставникът счита, че за ралзика от мача с Италия, този път играчите му са си свършили работата без забележки.

" Срещу Италия представянето ни не бе съвършено, само че показахме класа и резистентност, с цел да реализираме този резултат, изключително в края на мача, когато останахме с 10 индивида. Дне ссмятам, че представянето ни бе на доста високо равнище, както с топка в крайници, по този начин и без. Поставили сме си цел и през днешния ден играчите бяха безупречни. Те направиха по този начин, че един привидно комплициран мач да наподобява много елементарен. Много съм удовлетворен от това ", съобщи Саутгейт.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Той похвали особено представянето на Букайо Сака, който означи единия от головете в мача.

" Неговият апетит за победи и неговата невзискателност го водят по пътя, по който е поел. Той може да продължи да се развива и да се учи. Не чакам нищо друго, познавайки го добре, както и неговото семейство. Той има невероятна поддръжка към себе си. Не желая да върша оценки къде се намира измежду най-хубавите във футбола, тъй като по този начин ще го сложим в обстановка, в която не желаеме да е. Важното е, че той не стопира да прогресира, прелестно е да се работи с него, тъй че би трябвало да го оставим на мира, а не да го съпоставяме с други ", счита наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР