Секунди преди удара в автомобила на журналиста , Кристиан Николов

...
Секунди преди удара в автомобила на журналиста , Кристиан Николов
Коментари Харесай

Георги Иванов: Кристиан беше задрямал, секунди преди катастрофата с Милен Цветков

Секунди преди удара в автомобила на журналиста, Кристиан Николов е бил задрямал и с клюмнала глава. Това видял Георги Иванов, които свидетелства през днешния ден по делото за гибелта на журналиста, съобщи кореспондент на БГНЕС.
е обвиняем за тежката злополука от предишния Великден, в която почина Милен Цветков. Навръх Великден 2020 година джипът, ръководен от Николов, с висока скорост – 99 км/ч в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен Цветков, до момента в който журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен шофирайки с превишена скорост, тогава 22-годишният мъж бил зад кормилото под въздействието на три разнообразни типа наркотични субстанции - амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин.
 Разпитват сина на някогашния народен представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов по делото Милен Цветков Разпитват сина на някогашния народен представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов по делото " Милен Цветков "
Делото за починалия в злополука публицист Милен Цветков влиза отнов в съда. Синът на дългогодишния народен представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов (изв...
Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги, и годеницата на Николов – Симона Цанкова, били в джипа във съдбовния ден.
Това, че Кристиан Николов задрямал, Станислава Каракушева, която е юрист от страна на околните на Милен Цветков, сподели, че това е ново събитие, което на досъдебната фаза Георги Иванов не го е декларирал. „ Аз персонално мисля, че това събитие не би могло да промени хода на процеса, още повече, че очевидецът в досъдебната фаза е разпитван пред арбитър и в тази му част показанията бяха прочетени и приобщени надлежно ”, сподели адвокатката и уточни, че не е коментирано такова събитие.
„ Очевидно в досъдебното произвеждане, аз присъствах на този разпит пред арбитър, просто не му беше задавам този въпрос. Той твърди в досъдебното произвеждане, че се е обърнал към него и се е опитал да му извика нещо на Кристиан, никой не го е питал Кристиан в какво положение е бил ”, сподели през публицисти един от юристите на Николов – Константин Симеонов. Защитникът напомни каква беше ситуацията тогава. „ Георги Иванов и Симона бяха с обвинявания за лъжесвидетелстване, беше им формирано дело, шумотевицата беше доста огромна и е безусловно обикновено за един младеж в такава обстановка някои неща да не си спомня, да си ги напомня по-късно и така нататък А също така тогава на него фактически никой не му зададе подобен въпрос ”, съобщи отново юристът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР