Сексуалността и сексът са дар Божи. Няма табута. Това е

...
Сексуалността и сексът са дар Божи. Няма табута. Това е
Коментари Харесай

КапиталНО

" Сексуалността и сексът са подарък Божи. Няма табута. Това е подарък, който Бог ни дава. Той има две цели - да обичаш и да продължиш живота. Това е буйна обич, същинската обич е такава. Страстната обич сред мъжа и дамата води към безконечен живот... Сексуалността би трябвало да бъде в тези граници – в любовта сред мъжа и дамата поради продължението на живота. " Папа Франциск в известие на прессекретариата си, представен от БНР

" Нека имаме памет за тези стъпки. Културата и литературата в частност създават памет. А за какво ни е памет през днешния ден, ще каже някой. За да изпитваме позор от себе си, ще кажа, когато минаваме неприемливи граници. "
Писателят Георги Господинов при приемането на Голямата премия на София, представен от " 24 часа "

" Това, което се постанова на Унгария и опитите да се наложи към Полша, е репресивна мярка. Аргументите са същите, каквито и през 1956 бяха употребявани от Съюз на съветските социалистически републики. "
Вицепремиерът Красимир Каракачанов пред публицисти, представен от " Дневник "

" Докато строиме автомагистралите, те отесняват. "
Министър-председателя Бойко Борисов на среща с Американската комерсиална камара

" Искам дебело да подчертая, че се занимавам със земеделие и преправка на аграрни артикули. Не съм се занимавал с публични поръчки, тъй като съм знаел, че е рисково. "
Собственикът на " Винпром Карнобат " Миню Стайков пред съда, представен от. " 24 часа "

" Хареса ми, че вкарах аз и Роналдо вкара. По-хубаво от това няма. С идването на Роналдо и връщането на Бонучи " Ювентус " подвига доста класата. Надявам се тимът да продължава с положителни игри и успехите, а Роналдо да стартира да вкарва в Шампионската лига, което му е и задачата. Щом вкара оня ден, значи е подготвена работата "
Валери Божинов пред публицисти, представен от " Дневник "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР