Сексуалните преживявания безспорно са важна част от изграждането и поддържането

...
Сексуалните преживявания безспорно са важна част от изграждането и поддържането
Коментари Харесай

Апаратна импулсна терапия за сексуални усещания на висотата на твоите и... нейните очаквания

Сексуалните прекарвания несъмнено са значима част от построяването и поддържането на естетика в двойката. Затова и нерядко влошените полови благоприятни условия на мъжа слагат в риск взаимоотношенията сред сътрудниците. Днес половата медицина има високотехнологично решение - , с която действително и трайно се усъвършенства мъжката потентност при еректилна дисфункция, болест на Пейрони и простатит. Вече и в България - в ЛЕЙЗЪР МЕД.

Защо тъкмо апаратна импулсна терапиия? Еректилната функционалност отразява положението на съдовата мрежа в половия член. Доброто кръвоснабдяване обезпечава мощен кръвоток, който е в основата на стабилната ерекция. При зародил проблем с потентността импулсите влияят непосредствено върху механизма на ерекцията посредством формиране на нови кръвоносни съдове и укрепване на кръвотока. Според повода за половите нарушавания се третират разнообразни зони на таза и половия член с друг интензитет и периодичност на импулсите. Това се дефинира съгласно резултата, който е належащо да бъде реализиран. При заболяването на Пейрони (изкривяване на половия член) импулсите разрушават образувалите се фиброзни плаки, които затрудняват, а в тежките случаи попречват изцяло, половия контакт. При простатит се отстранява възпалението и надлежно възприятието за парене и болежка.

Безопасно и без странични резултати. Апаратната импулсна терапия се организира със специфичен накрайник, подаващ интелигентно фокусирана сила. Процедурите са бързи, безболезнени и не са свързани с смяна в всекидневието. А резултатът е значимо възстановяване на половите благоприятни условия на мъжа с градиращ резултат.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. При тежки положения на ЕД медицината разчита на за възвръщане на потентността на мъжа.

Прегледът в ЛЕЙЗЪР МЕД включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплер ово проучване , активиращ тест .

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01



* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР