Сексуалната ориентация, че дори и определянето на пола ни, са

...
Сексуалната ориентация, че дори и определянето на пола ни, са
Коментари Харесай

Изповед на един заклет гей, който...

Сексуалната ориентировка, че даже и определянето на пола ни, са относителни понятия в днешно време. Съвременният свят като цяло е много комплицирано място и идната история на woman.bg го потвърждава. Тя е за едно младо момче, което постоянно е възприемало себе си като върл гей, само че един секс прекатурва всичките му показа. Ето неговата изповед:

„ Аз съм на 22 година и съм гей или най-малко по този начин си мислех до този миг. Реших да се разкрия пред света, когато бях на 18 година, като най-трудно ми беше да го призная пред майка ми, татко ми и сестра ми. За благополучие, те ме поддържаха, тъй като са страхотни хора.

Да, имам познати, които ми насочат хомофобски смешки, само че това въобще не ме тормози, усещам се доста свободен и сигурен в себе си. Срещнах приятеля ми малко откакто признах пред света половата си ориентировка. С него имаме прелестна връзка и фамилиите ни одобряват изцяло умерено връзките ни. Той е много по-голям от мен, на 35 година Толкова е грижлив към мен и даже когато 6 месеца бях останал без работа, той плащаше всичките ни сметки и не сподели нищо за това. Аз обаче се усещах неловко и обезверено желаех да си намеря работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР