Сексоложката Наталия Кобилкина, която учи българките на креватни изпълнения, е

...
Сексоложката Наталия Кобилкина, която учи българките на креватни изпълнения, е
Коментари Харесай

Кобилкина е кръгла нула в кухнята

Сексоложката Наталия Кобилкина, която учи българките на креватни осъществявания, е кръгла нула в кухнята. Вместо да хапва по заведения, рускинята носи на мъжа си в кутии храна за у дома, научи HotArena.

Преди 2 години фамилната терапевтка от Ростов на Дон в подписа брак с гръцкия предприемач Такис Дретакис единствено 5 месеца след развода си с българския си брачен партньор Делчо, само че въобще нямала упоритостите да е съвършената стопанка. Тя била уверена, че любовта на мъжа въобще не минава през стомаха, а дамите разполагат с други оръжия, на които те не можели да устоят. 

В понеделник вечерта кореспондент на „ Уикенд ” видя пицарията на италианския готвач Лео Бианки в Драгалевци. Наталия изглеждаше много неглиже – по спортен екип, чехли и с небрежна рошава прическа. Оказа се, че сексоложката е от постоянните клиенти на ресторанта, защото другарски си побъбри с личния състав. Прозрачната найлонова торба, която носеше издаваше, че в нея има няколко пластмасови кутии. След като прегледа менюто, сексоложката си поръча две порции телешко карпачо с рукола, микс от италиански сирена, а за десерт – пана кота с горски плодове. Наталия изчака поръчката си на една от масите, пробвайки се да остане незабелязана поради непретенциозния си тип. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР