Сексоложката Наталия Кобилкина изненадана многобройните си последователи с празнична промоция

...
Сексоложката Наталия Кобилкина изненадана многобройните си последователи с празнична промоция
Коментари Харесай

Кобилкина иска 5 бона за среща на живо

Сексоложката Наталия Кобилкина сюрпризирана многочислените си почитатели с празнична промоция на провеждащи се от години насам семинари. Намаления се регистрират във всяка една категория, а най-високата  сума е за жива среща с 38-годишната фамилна терапевтка, написа „ Галерия “.

Всеки, който желае да се възползва от услугите на Кобилкина, само че със наложителното изискване да я види на четири очи, може да употребява годишен абонамент към стратегиите, който включва редица уеб семинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис, както и спомагателни услуги.

Цената е 4999 лева Останалите оферти не включват срещи и запознанство, съгласно мнозина това се дължи на скандалните разкрития по-рано тази година, че обучава млади дами да просят от непознати мъже.

Припомняме, че случката се разигра по родното Черноморие, където брюнетката имаше открит семинар. Единственото пояснение от нейна страна беше, че всеки има своите техники, а визираният способ е патентован в Лондон и се употребява от хиляди хора с триумф. За да покаже, че не става дума за машинация, Кобилкина разясни, че я търсят клиенти от целия свят, включително  от Индия и Канада, една от последните срещи е събрала над 300 души.

" Не карам никой да идва на мощ “, съобщи по това време сексоложката.

Покрай „ черния петък “ или наближаващите празници регистрира голямо понижение в цените, някои от които с близо 50%. Желаещите могат да се възползват от общоприет абонамент за 12 месеца, който е най-търсен. Става дума за 200 онлайн курсове и маратони на запис от 27 треньора общо на стойност 20 236 лева, които Наталия предлага за скромните 1999 лева, от изцяло понижен пакет с първична цена 3500 лева Месечният от 500 лева е паднал на 300 лева, а профилираните, по избрани тематики, от 100 на 50 лева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР