Сексколожката Наталия Кобилкина изненада своите фенове с новината, че отново

...
Сексколожката Наталия Кобилкина изненада своите фенове с новината, че отново
Коментари Харесай

Кобилкина след втория развод: Не мисля, че съм жена за един мъж цял живот

Сексколожката Наталия Кобилкина изненада своите почитатели с новината, че още веднъж се развежда. Тя към този момент имаше зад тила си един бракоразвод – с Делчо Добрев. След близо 6-годишен брак с Такис Дретакис, Кобилкина още веднъж се развежда. С Такис имат и наследник на 5 година – Филип.

„ И двамата не сме били сами – аз от 20 години съм във връзки, той – също. Буквално искахме да поживеем сами, няма да се изненадам, в случай че след години отново се съберем. В момента нуждая се да съм сама. В момента не желая сериозна връзка, нуждая се от връзка със себе си “, изясни пред БТВ сексоложката. На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че двамата доста го обичат и това в никакъв случай няма да се промени, че ще има две къщи и доста ще пътува. Разбрали са се, че пред детето в никакъв случай няма да приказват неприятно един за различен. 

Кобилкина е предложила развода, а брачният партньор ѝ е приел с облекчение това предложение. Тя призна, че има критици, който споделят: „ Какъв терапевт си, ти един мъж не можеш да задържиш “. „ Принципно не мисля, че съм жена за един мъж цялостен живот. Уважавам и поддържам дами, които го могат, само че това не е моята история “, дава отговор сексколожката не тези рецензии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР