Сексът на плажа е сред нещата, за които може да

...
Сексът на плажа е сред нещата, за които може да
Коментари Харесай

Секс на плажа – защо не е добра идея?

Сексът на плажа е измежду нещата, за които може да мислим, че са извънредно сантиментални и вълнуващи. Да, плажът несъмнено основава чувство за романтика – вълните се разрушават, а морето се простира като че ли до безкрая. Въпреки тази идилична картинка обаче, любовните милувки там може и да не се окажат добра концепция. Ето за какво.

Крайният резултат може да е гъбична зараза

Пясъкът в косите и по лицето е едно, само че напълно друго нещо е, когато той попадне на най-интимното място. Не единствено че чувството е неприятно, само че попадането на бактерии във влагалището може да докара до гъбични инфекции или даже нещо още по-лошо. Затова би трябвало да помислим два пъти преди да се отправим с колегата си към плажа с такова желание.

Липса на лубрикация

Тези, които имат опит със секса под душа, добре знаят, че съществуването на вода не е в помощ на лубрикацията – в действителност резултатът е тъкмо противоположен. Същото се случва, в случай че се потопим в морето.
Ако въпреки всичко концепцията за секс на плажа ни възбужда, би трябвало да се придържаме към сухите места.

Можем да се нараним

Никога не можем да знаем какво се крие в пясъка, изключително в случай че сме на обществен плаж. Любовната ни сесия може да приключи със сълзи или даже в незабавното поделение, в случай че седнем на счупена стъклена бутилка, скрита в пясъка да вземем за пример.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР