Сексът е важен за всяка връзка. Той сплотява, прави взаимоотношенията

...
Сексът е важен за всяка връзка. Той сплотява, прави взаимоотношенията
Коментари Харесай

Четирите зодии, които не могат да издържат и ден без секс

Сексът е значим за всяка връзка. Той сплотява, прави взаимоотношенията по-отдадени и буйни, връща пламъка на любовта и кара двойката да бъде по-щастлива.

Има обаче едни 4 зодии, за които сексът е нещо доста повече. Те не могат да устоят и ден без секс и обичат да се любуват на ласките на обичания си под завивките ежеминутно. Въпреки това, колкото и да е прелестно да правиш секс, най-хубаво е той да е съпроводен с доста обич. И възприятията да се демонстрират във всяка една обстановка от всекидневието, а освен в леглото. Вижте кои са тези зодии в канала във vbox7:

Близнаци

Изключително полова зодия, която не обича да се лишава от еротични милувки. Близнаците умеят да вършат обич като богове и да подаряват доста деликатност и внимание своят полов сътрудник.
 секс iStock/Getty Images
Рак

Това е зодията, която наподобява най-тиха, прочувствена и плаха, само че под завивките се трансформира в същински полов ураган. Раците обичат да се любуват на секса оптимално и по опция най-редовно.-->

Скорпион

Те се славят като най-сексуалната зодия измежду дванадесетте знака. Скорпионите несъмнено знаят по какъв начин да създадат половия живот трогателен и паметен. Те са доста буйни и разкрепостени.
 секс iStock/Getty Images
Стрелец

Те обичат половите игри и им подхожда да ги играят постоянно. Стрелците имат вяра, че мощната и отдадена връзка се построява със буен и постоянен секс, по тази причина половинките им са щастливци и могат да се похвалят с отличен сексуален живот.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР