Сексапилният доктор Борис Тасев от сериала „Откраднат живот“, в чиито

...
Сексапилният доктор Борис Тасев от сериала „Откраднат живот“, в чиито
Коментари Харесай

Наум Шопов учи сценарии на плажа

Сексапилният лекар Борис Тасев от сериала „ Откраднат живот “, в чиито обувки от две години влиза дипломираният доктор Наум Шопов-младши, пече изваяно тяло на родния курорт Свети Влас. С снимки от лятната си отмора се похвали самата звезда, която разпуска край морето с обичаната си Теа Минкова.

Натовареният график на наследника на актьорска фамилия Шопови, в който до скоро се комбинираха тежки изпити по медицина и дълги снимачни дни, обаче, не му разрешава да се отдаде на цялостно бездействие. Докато събира слънчеви лъчи край вълните, Наум учи сюжета на идващия, шести сезон на здравната драма по Нова телевизия. „ Когато четеш сюжетите за новите епизоди, само че към момента си на морето? “, написа под една от фотосите си Инстаграм той.

Доктор Тасев ще се завърне като една от главните фигури в сюжета на „ Откраднат живот “, който този сезон носи мотото „ Анатомия на гнева “. В новите серии той ще си партнира с пресните попълнения в прослойка – Владо Пенев, който ще седне в директорския стол на болничното заведение, Владо Карамазов, който ще е от двете страни на специалността и Ани Пападопулу, която ще се появи като брачната половинка на лекар Банков (героя на Юлиян Вергов), за която досега единствено се говореше, тъй като беше в кома в Германия.

Точно от Берлин се завърна част от екипа, който снима няколко значими подиуми с Вергов, който ще разкрият, какво е правил лекар Банков, до момента в който отсъстваще от сюжета на пети сезон.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР