Сексапилната и скандална Александра Богданска-Петканова се вдъхнови от хитовия филм

...
Сексапилната и скандална Александра Богданска-Петканова се вдъхнови от хитовия филм
Коментари Харесай

Алекс Петканова го прави по няколко пъти в кухнята СНИМКА

Сексапилната и скандална Александра Богданска-Петканова се въодушеви от хитовия филм „ Жената-Чудо “ и съпостави компликациите от всекидневието си с борбите на едноименната героиня на DC Comics, като облече нейния костюм. Ето какво написа моделът, следван от стотици хиляди българи:

„ Днес се разсъниха с мисълта, че с всичко, което правя всекидневно, по никакъв метод не правя отстъпка на Жената знамение! Вдъхнових се да диря супергероите в всекидневието ни от „ Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър “ в стрийминг платформата HBO GO.



Вие задавате ли си въпроса по какъв начин единствено за 24 часа човек да свърши всички 1001 задания, които има?! ‍ Откъде да намерим време за цялото почистване, пране, готвене... И настрана за професионалните ни задължения... А толкоз значимото време за нас самите - да се погрижим да изглеждаме и най-много да се усещаме добре! Ами детето? Това скъпо време прекарано с него!

И не на последно място - време с обичания човек! За сън и отмора даже не дръзвам да помисля. За тях в никакъв случай няма време… “, написа обичаната на Дани Петканов, прочут още като Лудия кореспондент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР