Сексапилната Дениз Хайрула, която стана популярна около конкурса Мис плеймейт,

...
Сексапилната Дениз Хайрула, която стана популярна около конкурса Мис плеймейт,
Коментари Харесай

Родна плеймейтка изкарва луди пари от голи снимки в OnlyFans

Сексапилната Дениз Хайрула, която стана известна към състезанието " Мис плеймейт ", е следващата българка, която има формален профил в международната платформа за шерване на особено наличие - OnlyFans. Родни таблоиди пишат, че горещата Хайрула изкарвала положителни пари, с помощта на извивките си. Знойната хубавица споделя свои разголени фотоси във въпросната платформа, в която вземат участие много други нашенци.

Виж още:

Палавата Дениз несъмнено има какво да покаже, даже да не платите за достъп до профила ѝ в OnlyFans, тъй като тя споделя горещи фрагменти и в Инстаграм, където подлудява потребителите със сексапилните ѝ пози. В уеб страницата за интимни фрагменти Хайрула има профил от няколко месеца насам, а с цел да видите хубавицата там, би трябвало да платите месечен абонамент на стойност 16 $.

Красавицата употребява и Инстаграм, с цел да промотира част от наличието си в другата платформа, ориентирана за хора над 18 година " Най-доброто дупе, която в миналото сте виждали ", написа в описанието на профила си някогашната на Христо Сираков. Двамата с починалия предприемач бяха близки и след раздялата им.

Виж още:

Тръдси се, че Дениз е една от дребното плеймейтки без корекции по тялото си. Хайрула не може да се похвали с голям силиконов бюст, само че за сметка на това компенсира с изваяно тяло и идеални задни елементи, написа " България през днешния ден ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrula/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР