Сексапилната албанска моделка Бениада Нишади надъха футболистите на Ювентус преди

...
Сексапилната албанска моделка Бениада Нишади надъха футболистите на Ювентус преди
Коментари Харесай

Атрактивна моделка надъха Ювентус за Реал


Сексапилната албанска моделка Бениада Нишади надъха футболистите на Ювентус преди днешния първи четвъртфинал от Шампионската лига против Реал Мадрид в Торино.

Дамата е родена в Дуръс, само че живее и работи в Милано, като разказва себе си като модел, актриса и фешън дизайнер. Макар да живее в Милано, тя поддържа Ювентус вместо някой всред локалните Милан и Интер.

Бениада е известна и с обстоятелството, че е внучка на някогашния албански президент Буяр Нишади, който до предходната година беше държавен глава в балканската страна. В навечерието на огромния мач тя притегли вниманието със фотография в Инстаграм, на която театралничи по екип на Ювентус.

Тя беше незабавно потърсена за коментар на дуела и с наслада показа мнението си, а то е, че въпреки и Реал да е доста мощен, то и Ювентус има своите шансове.

“Дано не позволен грешките от финала в Кардиф. Кристиано Роналдо е най-хубавият футболист в света, само че ние имаме най-хубавият бранител в лицето на Джорджо Киелини, който знае по какъв начин да го спре ”, разяснява моделката, представена от Спортал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР