Секс клипове изстрелват родни прохождащи артисти и нерядко ги бетонират

...
Секс клипове изстрелват родни прохождащи артисти и нерядко ги бетонират
Коментари Харесай

Мръснишки клипове с прохождащи артисти ги бетонират в образа на ВИП-ове

Секс клипове изстрелват родни прохождащи актьори и нерядко ги бетонират в облика на випове. Последната скандална история е обвързвана с българското Барби Андреа Иванова - 38-секунден клип с нейно присъединяване в основната роля демонстрира забележителните й умения във фелациото.

Далеч преди притежателката на най-големите устни в света и гонеща некоронованата купа за максимален силиконов бюст у нас да снима горещите фрагменти и сама да ги разгласява в профила в еротичния уебсайт onlyfans, a оттова да попадне и в прочут порно уебсайт, нейни предшественички в секс осъществяванията взривиха мрежата и обществото. Разбира се, най-известният случай е на забавляващата се във ваната фолкзвезда Галена. Но не сама, естествено, а в компанията на мускулест мачо, който постоянно изпълваше клиповете на голям брой чалга изпълнителки. Докато мъжагата е прав и снима къпещата се Галена, брюнетката възнаграждава юнака с френски милувки. И до през днешния ден клипчето циркулира в порно уеб страниците и се радва на интерес по този начин, както и преди 13 години.



13 години по-късно клипчето от ваната с Галена не е забравено

Друга ярка звезда на музикалния хоризонт - Криско, също изгря в непристойно видео. Още като млад изпълнителят на " Красиви неистини ", която пее не с кого а де, а с... Галена, снима самичък красива чернокоса госпожица, която, приклекнала пред ухиления юноша на пъстър килим, го ощастливява.



Криско съжалявал за изтеклото непристойно видео от домакински ваучър

Плеймейтката Анджелина Атанасова напълно отвява секс конкуренцията. Чернокосата хала извърши еротичните мечти на значително младежи, откакто в нета изтече секс клип с нея, в който мускулест модел прави с нея това, което доста дами желаят да усетят от колегата. Или най-малко със същата пристрастеност.



Плеймейтката Анджелина подвигна летвата в осъществяванията

Не по-назад остава и танцьорката Яна от " Господари на ефира ", която си завоюва прозвището " порно адреналинката ". Видеото й припомня като стилистика екранния дебют на Парис Хилтън, само че съгласно родните порно критици, изявили се в мненията под клипа в интернет, нашето момиче е по-добро. По-късно стана ясно, че секс сцените са пуснати в нета от някогашния на Яна, с цел да я засрами.



Адреналинката Яна също лъсна в нета във видео, неразрешено за деца

Случаят с позабравеното порно на топ моделката Галя Литова по този начин и не се обясни изцяло. През 2006 година се завъртя клипче в нета с оргия, озвучена на български, където основната участничка съмнително наподобява на нея. Появиха се клюки, че въпросната госпожица била сервитьорка от Стара Загора. Клипчето е с извънредно горещи подиуми, а след него Галя се обръсна гола глава и напусна страната, отнасяйки тайната със себе си.



Помните ли Галя Литова?

Смуглата певица Алекс Димитрова от музикалното дуо Алекс и Влади също лъсна с фелацио в интернет. Но си призна пред " България Днес ", че не прави нищо по-различно от всички останали. Още тогава певицата разгласи, че бивше гадже е пуснало видеото и желае да петни името й.



Певицата Алекс Димитрова
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР