Сегашната ситуация на пандемия от коронавирус ни направи социално дистанцирани

...
Сегашната ситуация на пандемия от коронавирус ни направи социално дистанцирани
Коментари Харесай

Кралски рождени дни: как ще празнуват принц Луи и Арчи тази година

Сегашната обстановка на пандемия от ковид ни направи обществено дистанцирани в името на здравето ни. Хората обаче намират забавни способи да се насладят на значимите стадии в живота (като сватби и абитуриентски балове) в тези невиждани времена и кралското семейство не е изключение.

В случай, че сте не запомнили – рождените дни на принц Луи и Арчи наближават! И пандемията не стопира родителите им да възнамеряват занимателни празненства за тях... с няколко разяснения за сигурност, несъмнено.

Правилата, които би трябвало да съблюдават децата в английското кралско семейство >>>

Първоначално принц Уилям и Кейт Мидълтън желаеха да провеждат огромно празненство за втория рожден ден на принц Луи на 23 април . Това обаче няма по какъв начин да се случи, разкри източник пред “Us Weekly”, тъй че те ще имат по-малко и интимно тържество. „ За страдание, Кейт трябваше да анулира огромния рожден ден на Луи поради пандемията от COVID-19, само че празненствата не са изцяло анулирани “, споделя източникът. „ Те просто ще провеждат нещо по-малко единствено със фамилията. “

 принц Луи Кейт Мидълтън принц Уилям Getty
 L`oreal Professional Serioxyl Denser Hair: Гъстата коса към този момент не е единствено фантазия! Edna предлага L`oreal Professional Serioxyl Denser Hair: Гъстата коса към този момент не е единствено фантазия!
В взаимозависимост от прогнозата за времето, Уилям има проекти да направи барбекю и да измисли игри за децата . „ Ако времето е хубаво, Уилям възнамерява да подготви пилешко и бургери на барбекюто и да играят всевъзможни спортове и игри навън като семейство – футбол, криеница и гоненица “, прибавя източникът. „ И, несъмнено, Луи ще има и торта! Той е толкоз разчувствуван от огромния си ден и към този момент пее цветущ рожден ден на себе си. “

Вероятно се чудите дали кралица Елизабет ще бъде там, нали? Е, това в действителност не би било безвредно за 93-годишната кралица, която се самоизолира с принц Филип в замъка Уиндзор, тъй че евентуално няма да участва, само че може би въпреки всичко ще успее да види внука си на специфичния му ден: „ Уилям е заречен, че ще направи видеоразговор с Луи на рождения му ден “, разкри източникът.

 меган хари арчи Getty/Gulliver
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: Стил и комфорт у дома (поръчай през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ) На фокус
Меган Маркъл и принц Хари също имат сходни проекти за първия рожден ден на Арчи на 6 май . „ Ще бъдат единствено тримата “, показа различен източник на “Us Weekly”. Най-добрите приятелки на Меган – Джесика Мълроуни и Абигейл Спенсър, също трябваше да са там за огромния ден на Арчи, само че Меган рационално „ отхвърли да поема опасности “, като кани други хора .

Малкият Арчи покори Африка! >>>

Първоначално Меган и Хари желаеха да заведат Арчи в Шотландия, с цел да прекарат време с кралица Елизабет и да си създадат пикник в замъка Балморал, само че тези проекти бяха анулирани. За да компенсират това, Меган и Хари ще създадат първия рожден ден на Арчи специфичен, като му вършат кексчета на животинска тематика. „ Арчи е подобен фен на животните “, добави източникът. „ Има тонове книги за животни и пухкави играчки. “

 кралско семейство Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР