Сега ще си кажеш, че ние сме едни гадни чужди-съпругое*ци,

...
Сега ще си кажеш, че ние сме едни гадни чужди-съпругое*ци,
Коментари Харесай

Мъжко помагало: Седем причини да забиваш омъжени жени

Сега ще си кажеш, че ние сме едни гадни чужди-съпругое*ци, само че просто се опитваме да ти дадем базови инструкции, в случай че си решил да работиш в тая посока! Това си е много изследвана територия, но може и да си първи сред връстниците ти (зависи на какъв брой си, де).

Без обвързване
„ No hidden catch, no strings attached”, както пеят Depeche Mode. Идеално, мацката няма да ти търси отговорност, да изисква време, грижи, непотребни диалози, а и няма да чака да й предложиш брак!

Опит
Нещата, които може тя на 18, са разнообразни от тези, които владее на 33 в леглото, сещаш се. А в случай че в гимназията и университета е била к*ротрошачка, несъмнено ще има с какво да те зарадва. Естествено, не приказваме за няк’ви неуместни креватни гимнастики, но не можеш да отречеш, че опитът от време на време е съдбоносен за положителното люлеене!

Зрялост
Да, да, знаем, че и ти като нас си падаш по лолитки, но неведнъж сме разгласили проучвания, съгласно които дамата изпитва най-голямо наслаждение и се раздава на МАХ към и малко след 30-ата си годинка. Точно тогава въпросната омъжена шматка ще желае да покаже на някой различен с изключение на на отегчения си брачен партньор какво умее и би трябвало наложително да се възползваш от тази й убеденост! Ще те разкърти!

Тръпка
Е, няма какво да те убеждаваме – в случай че не ти се е случвало онлайн, най-малко филмите и сериалите са ти посочили бруталността на това да мандахерцаш непознатата госпожа, когато има някаква заплаха да ви заловен. Адреналин, ала-бала! И е хубаво да си квалифициран да се измъкваш през прозореца, че в никакъв случай не се знае!

Предизвикателство
Щом някой толкоз доста й се е изкефил, че я е изискал за своя брачна половинка (изключваме случая с бременност и т.н.), значи тя в действителност е добра. Не е наложително, де, но никой няма да си вземе за непрекъснато жена, която да е зле в леглото. Тук към този момент се появяваш ти – не на бял кон, де – и би трябвало да успееш да я забиеш, да я накараш да кръшне на мъжа си, а това постоянно се отразява свиреп добре на самия секс след това. Номерът е да бъдеш извънредно сигурен в себе си, само че не безочлив!

Избор
Много са, братле, доста! Имаш в действителност сериозен избор от вървежни мацки, които са станали нечии съпруги, само че още им се играе в свободната зона. Знаеш, не е наложително тя да му кръшка, но като цяло имаш много постоянен късмет, в случай че си изиграеш вярно картите!

Хвалба
Изобщо не се прави – знаем, че не си подобен, но няма да пропуснеш да се похвалиш, че си боднал супервървежната кака! Наздраве по случая!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР