Сега, когато ваксината срещу COVID-19 е факт, светът гледа на

...
Сега, когато ваксината срещу COVID-19 е факт, светът гледа на
Коментари Харесай

И Арнолд Шварценегер го направи

Сега, когато имунизацията против COVID-19 е реалност, светът гледа на нея с вяра най-накрая да свърши кошмара, в който би трябвало да живеем. Много звезди поддържаха обществено акциите за имунизиране в своите страни, като сър Йън Макелън и Пол Маккартни.
 Пол Маккартни, COVID-19 и за какво суперзвездата ще се имунизира при първа опция
И Пол Маккартни е подготвен да се имунизира

Легендата от Beatles се надява имунизацията да измъкне страната от клопката

Това направи и 73-годишният Арнолд Шварценегер. Холивудска звезда и някогашен губернатор на Калифорния разгласява видеоклип от стадиона „ Доджърс “ в Лос Анджелис, трансфорат в център за всеобща имунизация.

" Днес беше добър ден. Никога не съм бил по-щастлив да очаквам на опашка. Ако отговаряте на изискванията, присъединете се към мен и се регистрирайте, с цел да получите имунизацията си. Последвайте ме, в случай че желаете да живеете! " - сподели Шварценегер.

Преди Шварценегер известният комедиант Стив Мартин отпразнува обществено имунизацията, като типично в негов жанр написа: " Имам добра и неприятна вест. Добрата е, че се имунизирах, а неприятната, че получих имунизацията, тъй като съм на 75. Благодаря на всички, благодаря на науката ".
 Арнолд Шварценегер, сърдечната интервенция и по какъв начин се усеща артистът
Как се усеща Арнолд Шварценегер след сърдечната интервенция

Екшън звездата пусна фотоси от болничното легло

Понастоящем в окръг Лос Анджелис тези, право на имунизация имат всички, които които са над 65, напомня The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР