Сега“ излиза с централна статия: Студеният резерв сгря Доган с

...
Сега“ излиза с централна статия: Студеният резерв сгря Доган с
Коментари Харесай

Преглед на печата

„ Сега “ излиза с централна публикация: " Студеният запас сгря Доган с повече от 27 милиона лв. ".

Почетният ръководител на Движение за права и свободи ще получава от страната парите за " ток на склад " за една година-обяснява изданието. Ахмед Доган е купил мажоритарен дял- 70 % от Топлоелектрическа централа Варна, на който се заплаща за поддръжка на мощностите -студен запас за енергийната система.

Вестниците се концентрират и върху въпроса - за какво стопират рокадите в кабинета.

„ Стандарт “ извежда: " Империята Сорос отвръща на удара " и изяснява, че ден откакто българските евродепутати са подкрепили унгарския министър председател в Страсбург, враговете на Виктор Орбан се задействат против претендента за транспортен министър Александър Манолев в София.

„ 24 часа “ прибавя: " Президентът, без да желае, даде време на кандидат-министър да се отдръпна ".

„ Труд “ изяснява: " Двоен провал беляза промяната на министри ". Оказа се, че президентът не е подписал указа за освобождение на основния секретар Младен Маринов и назначението му като министър. След това и Александър Манолев се отхвърли да е транспортен министър след изявления за висящи каузи поради злополука.

При „ Дума “ заглавието е: " Пълен фарс с министерските оставки ", а за вестник „ Земя “ то гласи: " Цирк в страната ", с коментар " Криза в рецесията с министрите ".

„ Телеграф “ слага в централна публикация " в родните лечебни заведения хранят пациентите с филия самун и сирене “. Първи по спестовност са общинските лечебни заведения, където за храна се отпускат под 2 лева дневно.

„ Монитор “ оповестява: " Държавата се популяризира за 12 милиона лв. посредством спорта " - това е цената на организацията на трите международни шампионати, които се организират у нас - художествена гимнастика, волейбол и гонките за гребците в Пловдив. Сметките демонстрират, че същата сума би трябвало да се върне като доход в градовете - домакини.

„ 24 часа “ слага на първа страница фотография с гимнастичката Катрин Тасева и известието, че България печели среброто на Световното състезание по художествена гимнастика след 23 години пауза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР