Сега е последният момент за регистрация на участниците на изборите.

...
Сега е последният момент за регистрация на участниците на изборите.
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Не е последният момент за коалиция на ДБ с ПП

Сега е последният миг за регистрация на участниците на изборите. След това има един интервал от може би седмица и половина, в който записаните участници могат да разгласят обединения, тъй че това не е последния миг за коалиция с „ Продължаваме промяната “. Това сподели някогашният министър на електронното ръководство Божидар Божанов в предаването „ Тази заран “ по бТВ.

Според него има късмет за коалиция, само че Политическа партия би трябвало да обсъдят със своите групови органи и да вземат това решение. „ Ние сме създали нашето предложение, протегна ли сме ръка. Смятаме, че това е методът да улесним следизборното уравнение, точно поставяйки един огромен постоянен индивид, който да носи непоклатимост “, разяснява той.

Той акцентира, че ще бъде претендент за депутат, само че към момента не знае къде ще бъде водещ в листите. Причината е, че след предварителни избори Народното събрание ще е още по-фрагментиран, посочи той.

Божанов предвижда, че в случай че има 6 партии в идващия парламент, Демократична България ще има повече депутатски места, а в случай че има 7, те ще вземат част от тези, които се преразпределят.

Преговори с „ Газпром “ съгласно Демократична България биха били неточност поради съществуването на други други възможности. „ Дори цената да е по-ниска, рискът за договаряния с „ Газпром “ е висока “, уточни той.

Машинният избор по думите му не крие риск от операции. Това е безвреден метод на гласоподаване, който лимитира следения избор и различен тип операции, съобщи Божанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР