Сега Джино се е завърнал в България, защото има негативни

...
Сега Джино се е завърнал в България, защото има негативни
Коментари Харесай

Джино Направи Най-Важното Признание В Своя Живот!

Сега Джино се е завърнал в България, тъй като „ има отрицателни неща към Америка “. Целият стрес в Америка идва прекалено много на Бианкалана и съгласно него стресът е отговорен за загубата на татко му. Джино не може да лети и поради крайници си, тъй като полетът е 12 часа. Той показа, че скоро му следва още една интервенция в Турция.

Любов

Двукратният първенец в „ Биг Брадър “ описа и за новата си обич. „ Новата обич пристигна инцидентно. Ние се запознахме в болничното заведение. Тя е лекарка. Страхотен човек, от доста хубаво, ужасно семейство. Ходи още в лицей, учи, работи. Аз в никакъв случай не съм имал подобен човек към мен. Тя е доста друга, не обича всемирски медии… Държи си на персоналното пространство “, споделя влюбеният Джино.

Той добавя, че е благополучен след всичко, което му се е случило. „ Тя ми дава мощ да не преставам напред “, споделя още Джино. Според него, разликата в образованието им с Кристиана няма да докара до разтърсвания във връзката им.

Татусът, който си направиха двамата влюбени на пръста, където се носят сватбените халки, е бил концепция на Кристиана. Джино признава, че това е първият му любовен татус. Той демонстрира на другия човек, че в действителност имаш съществени планове към него, до момента в който в случай че сложиш пръстен, той постоянно може да се махне.

Бианкалана завява също, че когато е с един човек, значи е с него и мисли за тяхното бъдеще дружно. Това, че Джино е бясно влюбен в Кристиана потвърждава и една от изявленията му в обществената мрежа. „ Това е индивидът, който ми промени живота, който ми сподели, че след най-лошото, което ме сполетя, има живот. Благодаря ти, че ме избави! Обичам те! “, написа той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР