Сега….. Неприятности с КАТ има новата трансдвойка Мелиса Рангелова и Емили

...
Сега…..
Неприятности с КАТ има новата трансдвойка Мелиса Рангелова и Емили
Коментари Харесай

Трансмомичета карат колела по магистрала „Тракия“, КАТ ги скастри 

Сега…..
Неприятности с КАТ има новата трансдвойка Мелиса Рангелова и Емили Йорданова. Идилията сред 35-годишния някогашен културист Тихомир, участник във „Фермата“, и 20-годишното трансмомиче от Плевен Емили е помрачена от случай с Пътна полиция, научи HotArena.

„Карахме велосипедите си по автомагистрала „Тракия“ и внезапно на разклона при Нови хан ни спря патрул на КАТ. Казаха ни, че нямаме право да караме колела по автомагистрала. Не ни глобиха, само че ни смъкнаха от магистралата“, споделя Емили.

Тя се почувствала доста огорчена, тъй като до момента с Тихомир-Мелиса не са имали проблеми с КАТ. „Обожавам да карам велосипед! Моят е супер качество, коства 2000 лв. и не мога да се примиря с тази възбрана. А желая тъкмо това – да хвърча с него по магистралите“, показа обичаната на Тихомир-Мелиса.

Двете трансдами, нашумели с рекордното по време присъединяване в огромна българска телевизия, към този момент живеят под един покрив и не могат да се нарадват и на обществени места на любовта си, писа „България Днес“.

Емили призна, че се е влюбила преди пет години в Мелиса, която тогава е била още Тихомир. Мускулестият юноша се употребил с огромна известност в средите на културистите.
И преди
Новата световна двойка възнамерява пътешестване със аероплан до Русия по Коледа. Емили упорства да посетят първо Москва и учи интензивно съветски. Майката на Мелиса е рускиня. Бившият културист има и 90-годишна баба в Самара. „И на тази възраст още кара лодка по Волга“, доверява участникът във „Фермата“, представен от Хотарена.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР