Седмокласник от Дупница изпадна в алкохолна кома, след като се

...
Седмокласник от Дупница изпадна в алкохолна кома, след като се
Коментари Харесай

Седмокласник изпадна в кома след препиване, ето подробности

Седмокласник от Дупница изпадна в алкохолна кома, откакто се напи с вино и ракия, до момента в който гостува на баба си и дядо си в рилското село Смочево. Транспортираха го в болница с заплаха за живота, заяви struma.bg.

13-годишното момче от Дупница гостувало на баба си по време на грипната почивка. Вчера, в последния ѝ ден, сутринта към 8,30 часа, откакто пил вино и ракия, които разкрил в мазето, излязъл с колелото да се разведри. Решил да отиде до кравеферма в края на селото, в която помагал негов другар. Когато стигнал до такава степен, паднал в несвяст.

Добре, че момчето го видяло и незабавно позвънило на майка си. Жената потърсила помощ на тел. 112 и за броени минути колата за спешна помощ на Спешен център – Рила пристигнала в Смочево. Дежурният доктор открил, че момчето е изпаднало в алкохолна кома, и незабавно му дал медицински въглен, с цел да провокира повръщане.

Седмокласникът е признат в Спешен център – Дупница, а оттова е превозен до токсикологията в кюстендилската болница с заплаха за живота.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР