Седмият албум на българската рок група Intelligent Music Project Unconditioned“

...
Седмият албум на българската рок група Intelligent Music Project Unconditioned“
Коментари Харесай

Излезе седмият албум на Intelligent Music Project – с Рони Ромеро и Саймън Филипс -

Седмият албум на българската рок група Intelligent Music Project „ Unconditioned “ (бълг. Безусловен) е към този момент факт и може да бъде чут във всички.

Като барабанист и музикален копродуцент на новия албум се завръща именитият Саймън Филипс (TOTO, Protocol), а главният вокалист и в този албум ще бъде едно от най-популярните имена в рок музиката през днешния ден Рони Ромеро (Rainbow, MSG). Това ще бъде третият албум на Ромеро с Intelligent Music Project, а в него той за пръв път се трансформира в съавтор на музиката на две от песните в албума дружно с Бисер Иванов и Иво Стефанов и напълно създател на техните текстове. Всички останали творби и лирики още веднъж са дело на основателя и продуцент на Intelligent Music Project доктор Милен Врабевски.

„ Unconditioned “ (бълг. Безусловен) е албум, отдаден на безусловната любов като решителен фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази любов би трябвало да е ориентирана най-много към нашите деца, тъй като точно те са бъдещето, а ние сме тези, които би трябвало да ги направляваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората към себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър “, споделя за албума доктор Врабевски.

Част от „ Unconditioned “ е и „ Intention “, с която групата показа България на Евровизия 2022 в Торино. Освен конкурсната версия обаче в албума е включен и истинският, по-дълъг вид на песента, който следва присъщия благозвучен прогресив жанр на Intelligent Music Project, както и инструментална версия.

„ ” беше първият сингъл от новия седми албум на Intelligent Music Project, който досега има по над 2.5 млн. гледания и слушания в YouTube и Spotify.

Освен Саймън Филипс и Рони Ромеро, в записите на албума вземат участие още Карл Сентанс (Назарет), Славин Славчев, Лина Никол и Борислав Мудолов-Косатката като беквокалисти, Иво Стефанов – клавир, Бисер Иванов на китара, Димитър Сираков на бас китара и Самуел Ефтимов – пиано.

Новият албум ще бъде показан на идното турне на групата, което стартира на 17 август в Античния спектакъл в Пловдив и продължава на 31 август в Стара Загора, на 3 и 4 септември във Варна и Бургас, 9 септември София (Sofia Summer Fest), 20 септември в Русе и на 24 септември в Букурещ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР