Седмици преди настъпването на летния сезон, издателите започват да подготвят

...
Седмици преди настъпването на летния сезон, издателите започват да подготвят
Коментари Харесай

12 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

Седмици преди настъпването на летния сезон, издателите стартират да приготвят летните си шлагери. Това нормално се случва, посредством стартирането на дадена игра с тестови цели в една или няколко страни, преди международната си премиера. Нека забележим 12 от най-интересните мобилни игри, които сега са в soft launch.

Asphalt 9: Legends

Прочетете още: 11 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

Почти 5 години изминаха от Asphalt 8, само че ето, че Gameloft най-сетне са на прага да пуснат идната част от най-популярната мобилна рейсинг поредност. Asphalt 9: Legends идва с повече от 50 суперавтомобила на Ferrari, Porsche, Lamborghini и други Пистите са над 70, акцията се състои от над 60 сезона и повече от 800 надпревари. Освен това, в Asphalt 9: Legends получаваме и чисто нов редактор на коли.



B.o.T

B.o.T или Battle of Titans е мултиплейър шутер с механични титани, в който би трябвало да преборите съперника в границите на от 6 до 15 минути. Играта има капацитет поради уменията, тактиката, а и самите битки, само че най-малко все още е налична единствено една карта.



Card Smash: Tribes at War

Card Smash е CCG (collectable card game) в действително време. В свят, където племената се бият за предимство, можете да събирате над 100 разнообразни типа карти, с цел да оформите ултимативният си дек. Като всяка такава уважаваща се игра, има мултиплейър с лига, която да катерите, ежедневни куестове, странични задачи и впрочем неща, които да ви занимават за седмици наред.



Firstborn: Kingdom Come

Firstborn: Kingdom Come е тактика в действително време, само че и MMO, което я прави едно от дребното сходни заглавия измежду мобилните платформи. Играта наподобява в действителност ужасно и могат да се оформят много епични борби, само че е изключителна лакома за запаси и се надяваме да бъде усъвършенствана повече когато доближи необятната публика.



Flick Arena

И още една мултиплейър насочена игра, в която колекционираш герои, само че е с простичка механика и небрежно можете да ступате другар или изцяло чужд. Flick Arena се прави от създателите на Zombie Gunship Survival, Royal Revolt 2 и Dawn of Steel, т.е. не се съмнявайте, че това е добра игра.



Galactic Frontline

Не са доста сай-фай стратегическите игри за мобилните платформи, само че и Galactic Frontline наподобява и се играе ужасно. NetEase сега са по-големи от хляба и сигурно ще равиват играта и за в бъдеще. Ако сте почитатели на жанра и имате модерно мобилно устройство, тествайте играта.



Galak-Z: Variant Mobile

Galak-Z: Variant Mobile е галактическа пуцалка, само че със наложителните напоследък RPG детайли. Враговете са доста и разнородни, има епични босове, можете да колекционирате ботове, както и да персонализирате корабчето си. Приятна игра, за разтоварване.



Hungry Dragon

Знаете Hungry Shark поредицата, нали? Е, това е митологичната й опция. Hungry Dragon е с доста симпатична визия и доставя същинско наслаждение когато гладният змей сее съсипия. Играта е огромна и има много зони, включва и лека ролева система, която в допълнение да държи интереса.



Idlemart!

Това е от тези игри, които сами се играят, безусловно. Само че тематиката е развиването на хипермаркет (Walmart – Idlemart – мммм!). Геймплея е за релаксация, само че въпреки всичко, са добавени нотки на тактика. Ако харесвате сходни игри, пробвайте и тази, концепцията е най-малкото странна.

NBA 2K Mobile

Ако ви е омръзнало от NBA игрите на Electronic Arts, дайте късмет на NBA 2K Mobile. Лиги, сезони, световен ранкинг, развиване на играчите и създаване на идеалният тим, всичко си е на мястото. В момента играта има някои механически проблеми, само че пък точно поради това е soft launch-a.



Night Driver

Още една класика – в тази ситуация от праисторическата 1976-та година – получава модерно видоизменение под формата на endless driver. Контролите несъмнено не са измежду положителните качества на играта, а и менютата са прекомерно ретро, само че образният жанр и геймплея (за феновето на endless runner-и) са забавни.



Westworld

Да, като сериала Westworld. Това е формалната мобилна игра, в която контролирате личен парк с андроиди и посетители. Можете да създавате и еволюирате ИИ, да се запознаете с извратените апетити на човечеството, да докажете себе си като предан чиновник и да получите достъп до парка по разнообразни способи.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР