Седмици преди коледните празници платформата за комуникация WhatsApp пуска нова

...
Седмици преди коледните празници платформата за комуникация WhatsApp пуска нова
Коментари Харесай

Когато WhatsApp стане каталог

Седмици преди коледните празници платформата за връзка WhatsApp пуска нова функционалност за бизнеса, която разрешава основаването на сбирки от каталози на артикули и услуги, които може да бъдат споделяни с контактите.

Според скорошно изследване на Meta 30% от мексиканците да вземем за пример ще възнамеряват множеството от покупките си този сезон благодарение на мобилните си устройства. Все още имате време да обмислите да се възползвате и вие от този инструмент.

В свое изявление продуктовият управител на WhatsApp, Амрит Пал, изясни, че функционалността работи като магазин, където един притежател на бизнес може да демонстрира и споделя всичко, което продава.

Как да употребявате каталозите?
Отворете WhatsApp Business;Влезте в настройките;Изберете Catalog;Добавете артикул или услуга. Натиснете бутона “+ ”, с цел да добавите фрагменти на продуктите, които желаете да покажете. Добавете име и малко изложение на всеки един от тях. Ако прецените, можете да поставите и линкове. Накрая запазвате каталога и е подготвен за показване;Споделете продуктите от каталога непосредствено с клиентите си.
Платформата за връзка показа и видео, в което са разказани стъпките в потреблението на каталозите и сбирките.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР