Седмицата ще бъде повлияна от важното астрономическото събитие, Есенното равноденствие

Седмицата ще бъде повлияна от важното астрономическото събитие, Есенното равноденствие ...

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 септември.


Седмицата ще бъде повлияна от важното астрономическото събитие, Есенното равноденствие и влизането на новия пъстър и цветен сезон-есента. На 22 септември слънцето, което е основен източник на енергия и светлина преминава в знака Везни, знак на хармонията, равновесието, баланса. Това ще бъде водещата тема: търсене на компромисни решения в една или друга област, необходимост от постигане на равновесие в противоположни сфери, хармонизиране на взаимоотношения. 22 септември е силен ден, в който цялата Природа е в равновесие, денят и нощта се изравняват по своята продължителност /баланс между тъмнината и светлината, между мъжката и женската енергия, между духовното и материалното, между даването и получаването./ Тази хармония превръща този ден в един от специалните дни в годината. В този ден човек може да се издигне чрез осъзнатост на едно ново ниво в своето развитие.

Слънцето в знака Везни по време на своето владение предоставя възможност за кардинални промени в живота ни. Влиянието на знака допълнително е подсилено от Меркурий, който отговаря за менталните процеси, съзнанието, комуникацията, търговията и образованието и е в знака Везни. В тези области ще се наложи да внесем  равновесие, а конфликтите ще бъдат решавани чрез компромиси.

За тези, които имат утвърдени позиции в сферата на основната си дейност, периодът благоприятства въвеждането  на подобрения, оптимизиране и преструктуриране на дейността. Всяко начинание, в което е вложена практичност, аналитичност и логичност с цел подобряване на съществуващо и осигуряване на финансова стабилност ще бъде подкрепено от положителни резултати в бъдеще.

Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения относно партньорствата лични или делови, уреждане на финансови въпроси, плащания по кредити и задължения, казуси свързани с наследства, застрахователни дейности, търсене на нови източници на доходи, изясняване на целите за следващи периоди.  

Важна тема е здравето, профилактични прегледи или следване на нов режим, свързан с начина на живот.

ОВЕН

С преминаването на слънцето в знака Везни, който е противоположен на знака Овен обстановката и събитията в живота ви рязко ще сменят посоката си. Периодът, който се активира, няма бъде един от най-спокойните, но с правилните действия ще можете да овладявате ситуацията. При вас в по-голяма степен е изразена необходимостта от постигане на баланс във важни теми: кариерно развитие, семейство и партньорски отношения. Ключът към равновесието е във вас самите. Всички отговори ги имате, необходимо е да се дисциплинирате, да направите съответни компромиси, да преразгледате действията си досега и след като сте оценили кое е важно за вас, да го постигате. Имате период от шест месеца, в които ще получавате резултатите от действията си от предходните  шест месеца. Организирайте, подреждайте и създавайте! Промяната при вас започва с изключителна сила, постепенно гневът ви отслабва и отстъпва място на равновесието.

ТЕЛЕЦ

За някои представители на знака седмицата е благоприятна да бъде прекарана  в почивка или да я посветите на себе си, децата си, дома и семейството и любимите ви хора. Ако го чувствате по този начин, направете го. В друг аспект това е важна седмица да подредите мислите си, да направите една своеобразна ревизия на изминалия период в посока какво сте постигнали, какво искате и най-вече какво ви харесва. Отделете време и се освободете от стари модели на поведение, които ви пречат да постигате това, което искате. След Новолунието във Везни можете да направите кардинална промяна в начина си на живот или работен процес. Провеждайте разговори, заявявайте себе си и своите потребности и цели, съберете нова информация, за да можете да направите промяна.

БЛИЗНАЦИ

Силна и значима седмица започва за вас! Въпреки, че знакът Везни е в хармония с вашия знак, благотворният  ефект от това ще го усетите в по-голяма степен след Новолунието във Везни. Изморени сте, транзитът на слънцето през знака Дева ви подложи на доста изпитания, но от трудностите, с които се сблъскахте излизате по-силни. Скоро, а някои още през тази седмица ще бъдат възнаградени за търпението и усилията. Насочете вниманието си основно към себе си и начина, по-който искате да живеете. Подредете приоритетите си, насочете фокус към стабилизиране на финансовото си  състояние или неговото подобряване. Все още, благодарение на вашия дар слово можете да повлияте на сложни ситуации чрез водене на преговори. Отстоявайте себе си.  Кретивността ви се повишава, а за творческите личности започва един силен и ефективен период. За някои  представители на знака ново запознанство може да премине в романтична любовна история, която ще внесе  положителни промени в живота ви.

Източник: manager.bg