Седмицата бележи силно начало за Овните, а за Телците са

...
Седмицата бележи силно начало за Овните, а за Телците са
Коментари Харесай

Ето какво те чака през новата седмица

Седмицата бележи мощно начало за Овните, а за Телците са присъщи драми. Близнаците да заобикалят несъгласията, а шансът на Раците е отличен.

Лъвовете ангажирани в бизнеса просперират, както и за  Девите интервалът ще е положителен. Везните съумяват с доста нерви, а Скорпионите да не занижават действието си. За Стрелците седмицата е изключително сполучлива, а Козирозите наложително да се управляват. Водолеите  да са дейни в службата, а Рибите да се владеят. 

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ново начало

Вашата непримиримост и предпочитание да успявате ще ви доведат до сполучлив завършек на започнатото. Седмичният стадий има доста забавно развиване в персонален проект за Овните. Очертават се душевни проблеми и  загуби – в едни случаи прочувствени, а в други материални, само че на този декор се откроява и началото на плодотворен две годишен стадий, присъщ с делова и любовна удача. Тежките петък и събота ще бъдат последвани от по-добра неделя. Понеделник и вторник изискват поярка готовност за триумфа ви, а сряда и четвъртък са благополучни.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Тежка седмица

Шансовете ви по отношение на ваш план се усилват неведнъж. Повечето от представителите на Телец минават през един не изключително удобен стадий присъщ със мощни спънки и трдности при реализирането на цели от персонално и делово естество. У съвсем всички от знака нервността е мощно повишена, и ще съставлява огромен проблем за съгласие с близките. Много нервният петък е следван от по-спокоен уикенд. Понеделник носи проблеми, а за вторник и сряда са присъщи кавги. Четвъртък е блестящо нервозен.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Избягвайте несъгласията

Предвид професионалната ви, обществена и политическа обязаност ще ви вълнуват разнообразни проблеми и на тях ще подчините времето си. Противоречията с близките може да вземат връх през интервала, което ще провокира загуба на материални богатства,а тези които ще си послужат с измами и ще изправят съперниците си пред приключен факт, ще получат след това доста тежък удар от някого. Редно е доста деликатно да преосмислите методите, посредством които ще действате. Петък е нервозен, то успешен. Събота е много сполучлива, а неделя е посредствена. Делниците ще са нервни и напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК

Добър късмет

Продължава сполучливият ви ход. Събитията ще ви създадат щастливи, поради идните ви изяви. Седмичният стадий дава доста хубави благоприятни условия за осъществяване на персонални и настоятелен цели. Акцентът за удача е по-изразителен в деловия бранш, само че не отминава и тези Раци, които са концентрирали вниманието си върху любовни цели. Много сполучливи ще са пътуващите от зодията В петък има нерви, само че и добра реализация. Събота е сполучлива, а неделя, както и четвъртък ще са по-нервни и напрегнати. Останалите дни са с положителни благоприятни условия.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Ярка удача в бизнеса

Ще имате сила за професионално отдаване и постоянно то ще владее мислите и времето ви. Предстоящото седемдневие се характеризира със мощен шанс за предприемачите на всички равнища. За преобладаващия % от настоящите в сферите на бизнеса не се обрисуват загуби, само че ще има доста заостреност и кахъри. Владейте нервите и наблегнете на настойчивостта за осъществяване на задачите. Петък ще е доста нервозен, а събота е печеливша. Неделя също носи триумф и непоклатимост. От делниците понеделник и сряда са печеливши, а вторник и четвъртък са нервни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Благоприятна седмица

Убедеността, с която подхождате към делата си ви прави привлекателни и магнетични за всички, мислещи и търсещи смяна хора. Напрегнат, само че несъмнено удобен седмичен стадий, през който устремените към по-значителни цели, изискващи цялостна централизация и готовност, ще осъществят желанията си. В деловия бранш ще има заостреност и конфликти. Седмицата ще е доста удобна за осъществяване на договаряния и покупко-продажби. В петък се пазете от кавги. В събота действате устойчиво, а в неделя сте печеливши. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък сложни.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешен интервал, само че и доста нервозен

Многообразието от ползи и занимания, на които посвещавате времето си, ще предизвикат интензивността ви за реализацията им. Голяма част от Везните ще се възползват от хитри способи, с цел да осъществят задачите си през интервала. Ще достигнете до незабавна реализация, само че би трябвало да сте деликатни. Започнете ли да преигравате, елементарно ще бъдете разкрити, и отстранени от присъединяване в нещо, или осъдени. По принцип, интервалът ви страховит настоятелен шанс. Достатъчно удобен и сполучлив ден е събота.И другите дни не ви лишават от триумф, само че са напрегнати, усложнени и блестящо нервни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Силен късмет, само че не занижавай вниманието

Заложете на прагматизма си, по този начин както вие умеете, и няма да съжалявате. Настойчивостта при реализиране на задачите е наложително изискване за триумфа на Скорпионите в сферите на ползите им. Късметът ви е мощен и ще съумеете в случай че не отстъпвате от първичното си желание. При осъществяване на договаряния и при сключване на документи доста внимавайте. В петък се пазете от хитри уловки. Уикендът е сполучлив. Останалите дни са със смесено въздействие. Това е задоволително ясно напътствие за повишение на вниманието.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Особено сполучлив интервал

Атмосферата ще е удобна, с цел да получите ясна вероятност за делата си и без да изпадате в илюзия, ще пристъпите към съответни задания, привеждайки в деяние програмата си. Предстоящият седмичен интервал дефинира Стрелците като фаворити  в реализацията на персонални и настоятелен цели. Не се отпускайте, не влизайте в спорове и действайте с увереност във опциите си. Късметът ви е извънредно мощен, и би трябвало да стане знамение, с цел да нямате късмет да се възползвате от поддръжката му. По-тежки дни петък, понеделник и сряда, а уикендът – благодатен. са понеделник Хубави и удобни ше са и другите дни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Владейте се ефикасно

Изпълнени сте с положителни планове, които ще бъде отлично, в случай че и ги реализирате. Предстоящият интервал по никакъв начин не е неприятен за Козирозите, само че комбинацията нараснала ловкост и настъпателност – присъщи в този момент за мнозина от зодията, може неприятно да ги подведе. Активни сте, притежавате чудесни благоприятни условия,и ще е добре да разчитате на толерантността във взаимоотношенията. Владейте се, с цел да дадете преднина на шанса си. Петък е прекрасен, което е годно и за уикенда. Всъщност неприятен и под напрежение ще е единствено понеделник заради удари от врагове.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Наблегнете на делата

Седмицата ще ви донесе удобни промени в кариерата, сключване на печеливши контракти и подписване на покупко-продажби. В делово отношение този интервал е прекомерно удобен и дава обещание чудесни достижения на дейните от знака. Някои от Водолеите имат намерение да си послужат с надеждна доза ловкост, с цел да реализиран задачите си с по-малко старания,но не е целесъобразно да стъпвате върх тази повърхност. Много е нежна. Петък е сложен. Събота е добра, а неделя носи повече напрежение. Понеделник и сряда са много сложни. Вторник е добър, а четвъртък ще е доста нервозен.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Владейте се и ще успявате

Споделени усеща и триумфи, за които сте вложили не малко труд. Така може да се охарактеризират идващите дни за вас. Чудно е, че Рибите, които ще имат експресивен шанс за делова реализация, а и освен за такава, ще се държат доста остро с близките и сами ще издигат бариери на пътя си. истина е, че напрежението в настоятелен проект ще е високо. Отделете повече време за подготвителната работа и доста ще облекчите същинския професионален ден. Много мощните петък и събота ще бъдат последвани от нервна неделя. Вторник е прекрасен, а другите дни са нервни.

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР