Седмица преди изборите във Великобритания последните проучвания отчитат голяма загуба

...
Седмица преди изборите във Великобритания последните проучвания отчитат голяма загуба
Коментари Харесай

Какви са очакванията за предстоящите избори във Франция и Великобритания?

Седмица преди изборите във Англия последните изследвания регистрират огромна загуба за Консервативната партия на премиера Тереза Мей. Според последни допитвания те ще изгубят 20 места, което ще ги остави на второ място след лейбъристите, показва Канал 3. Консерваторите губят във Великобритания

Големият залог за вота във Англия е Brexit. Консерватори и лейбъристи организират яростна акция в опит да убедят жителите в по-разумната си политика в провеждането на договарянията към излизането на Острова от Общността. В няколко телевизионни изявленията и диспути министър председателят Тереза Мей даде обещание да бъде безкомпромисна в името на най-хубавата договорка за Лондон и даде поръчка, в случай че това не се случи, да се отдръпна от договарянията.

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джеръми Корбин също даде обещание рационално съглашение с Европейския съюз, в случай че бъде определен за министър председател. Броени дни по-рано везните клоняха в интерес на ръководещите, които предизвикаха вота за да затвърдят резултата си. Последното изследване на Times обаче сочи неочакван поврат в интерес на опозицията, която ще завоюва цели 30 места съгласно данните. Проучването е извършено във всички изборни региони, а в случай че данните се потвърдят, Лейбърситите ще поемат ръководството за пръв път след ерата Гордън Браун, която завърши през 2010 година.

Макрон ще завоюва изборите във Франция

С огромен интерес се следи и идният парламентарен избор във Франция, с който новият президент Еманюел Макрон цели на концетрира властта в придвижването си " Република, напред ". Според анализатори това ще се случи.

Последни допитвания отреждат на партията близо 30% от гласовете още на първия тур на 11 юни. Следват консервативната партия " Републиканците " с 22% и крайнодесният " Национален фронт " с 18 на 100. Тези цифри удостоверяват изводите от предходни анкети, които посочваха, че французите желаят да дадат на новоизбрания си президент парламентарно болшинство, с цел да може той да извърши предизборните си обещания за промени - на трудовия пазар, пенсионната система и използването на етичен кодекс в политиката.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР