Седмица на активни действия насочени към нещо ново, различно или ...

Седмица на активни действия насочени към нещо ново, различно или

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 декември

Седмица на дейни дейности ориентирани към нещо ново, друго или видоизменение на съществуващото за реализиране на по-добри резултати, уголемение и развиване. Седмицата е първата след Новолунието и затъмнението в знака на задачите, бъдещето и разширението, Стрелец.

Това е едно от най-силните новолуния, което е уместно за обществени преобразования, промени и слагане на нови цели. Със своята енергетика то постанова и дава подобаващи условия за промени в законодателния бранш, в международните  връзки, образованието и подготовка, мирогледа, интернационалните пътувания. Тази и идната седмици са значими и определящи в съответните дейности в региона на общественото дело, финансовите  и държавни институции, преразпределяне на паричните потоци.

Събитията, които се задействат към новолунието, което беше под знака на цялостно слънчево затъмнение ще внесат промени, които ще се развиват в идващите шест месеца и ще дефинират посоката в първата половина на  2022година. Положителни резултати ще бъдат реализирани в случай че дейностите са целенасочени и градивни.

През тази и идната седмици се постарайте да получите поддръжката на вашите шефове, престижи, да се утвърдите в колектива, в който работите.

Седмицата за другите зодии:

ОВЕН

Седмицата е извънредно значима и определяща хода на събитията за един по-дълъг срок от време. На фокус е вашето кариерно и обществено развиване. Приливът на възторг, убеденост и предпочитание за триумф са сериозен претекст за реализиране на по-високи резултати. И през тази седмица ще имате опция да затвърдите престижа си в колектив, да заемете по-престижни публични позиции, да въздействате на приходите си в позитивен аспект. Важно е да бъдете инициативни и да не пропускате опциите, които идват към вас. Една част от тях могат да бъдат свързани с оферти за нови партньорства. Сега е моментът да определите задачите си за идващата година. Правилните цели са тези, които ви носят напредък, развиване и позитивни резултати. Действията ви е належащо да бъдат съобразени с предпочитани тематики и цели. Покажете своята висока подготовка, професионализъм, в случай че е належащо повишете знанията си посредством курсове и образования.  Избягвайте съмнителни оферти и покупко-продажби. Внимавайте на кого се доверявате.

ТЕЛЕЦ

Новолунието от края на предходната седмица, което беше със слънчево затъмнение  насочи вниманието ви върху вашите съществени цели. Тази тематика ще бъде определяща през цялата идната година. В главен приоритет ще се трансформира финансовото ви положение като резултатите значително ще бъдат свързани с вашите персонални качества, професионализъм, само че и от подкрепата  на деловите ви сътрудници или персони, които са ваши благодетели. В идващите седмици и първото тримесечие на идващата година е допустимо в живота ви да се появят нови хора, които ще окажат съществено въздействие върху кариерното ви развиване и финансово богатство. Ако през предходните седмици са зародили спорове с вашите непрекъснати сътрудници, то те ще не престават да се развиват и през тази седмица. Отделете време, за  да обсъдите взаимното си развиване в бъдеще. Дипломатично и настроено към взаимни отстъпки отношение от ваша страна ще даде позитивни резултати в бъдеще. Доверете се на интуицията си, допустимо е елементарно да се подведете или да бъдете излъгани.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е наситена с работни задължения. Продължава мощната ви натовареност в професионално отношение. Високата интензивност от ваша страна ще ви донесе  по-сериозни и позитивни резултати в бъдеще. През целия декември имате чудесни благоприятни условия за напредък и разширение на активността. Сега е моментът, в който на база добитите от вас умелост и професионализъм, реализирани резултати може да определите своите по-дългосрочни цели. Важно е да бъдете инициативни и да предприемете съответни дейности. Някои от вас могат да реализират по-високи резултати в случай че покачат квалификацията си, усвоят нови познания или насочат вниманието си към чужбина и работа с задгранични компании. В срока до 21 ви декември друга фокусна тематика са вашите партньорски връзки в персонален и настоятелен аспект.  През тази седмица имате чудесната опция да проведете значими и неотложни диалози по тематики, които засягат общите ви ползи. Бъдете отворени за нови взаимоотношения, те ще подействат обновяващо на активността ви и развиването ви.

Източник: manager.bg