Седмите награди Нощ на звездите на фондация Енчо Керязов ще

...
Седмите награди Нощ на звездите на фондация Енчо Керязов ще
Коментари Харесай

Раздават седмите награди „Нощ на звездите“

Седмите награди " Нощ на звездите " на фондация " Енчо Керязов " ще бъдат раздадени през днешния ден, предава Дарик.. В шоуто, което ще се организира в „ Арена Армеец ”, ще вземат участие актьори от 11 страни. Преди спектакъла ще бъдат наградени и надарени деца от област Ямбол в категориите обучение, изкуство и спорт. Сред участниците е и рисковият швейцарец Фреди Нок, който има 22 международни върха за вървене по въже.

 
Екстремни каскади, стреляне с арбалет и влизане в оръдие, което те изстрелва на 40 метра - това са единствено част от нещата, които ще показа спектакълът „ Нощ на звездите ”. Събитието е напълно с благотворителна цел. Събраните средства отиват при 13 деца. Сред тях са наградени за триумфи в категориите обучение, изкуство и спорт, както и деца в неравностойно състояние.
 
Организатор на спектакъла е международно известният цирков акробат Енчо Кериязов. Самият той ще вземе присъединяване в представлението. Нощта на звездите ще срещне публиката и с 53-годишния швейцарец Фреди Нок, който има 22 международни върха за вървене по въже. В един от номерата си той ще стреля с арбалет по ябълка, сложена на главата на Христо Мутафчиев. Ног показа, че за него присъединяване в спектакъла е необикновено преживяване и България е измежду страните, които в действителност харесва.
 
Голяма атракция на вечерта ще бъде и известната Робин Валенсия. През 2007 година тя печели специфична премия на фестивала „ Монте Карло ”. Валенсия е единствената жена в света, която извършва номера си. Тя ще влезе в оръдие и ще бъде изстреляна на 40 метра, приземявайки се на дюшек. Сред участниците в спектакъла са и Михаела Филева, Славин Славчев и групата 4 Magic.
 
Режисьорът на рисковото зрелище „ Нощ на звездите ” Кийс Ванлимпт изясни, че представлението е нещо невиждано до момента и няма нищо по-хубаво от това, че е с благотворителна цел.

„ Всяко деяние в представлението е особено и ново. Не мога да кажа, че одобрявам някое повече от друго или че имам обичано. Затова ще кажа: елате и гледайте шоуто, изберете кое ви харесва най-вече. Все още има свободни билети, макар че са малко. Повечето от артистите, които вземат участие, са наши другари и познати, с които сме работили през годините. Така се свързваме с тях. Все отново всички вземат участие поради положителната идея и без никакво възнаграждение. Всички ние обичаме това, което вършим ”, сподели Ванлимпт.
 
Спектакълът „ Нощ на звездите ” ще се организира 19 часа през днешния ден в зала „ Арена Армеец ”. Билети можете да закупите през платформата eventim.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР