Седмичен хороскоп за 20-26 априлВижте какво вещаят планетите за седмицата

...
Седмичен хороскоп за 20-26 априлВижте какво вещаят планетите за седмицата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Седмичен хороскоп за 20-26 април

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена
Овен
През идната седмица е допустимо да усетите, че ви липсва тонус или задоволително сила. Не се тормозете и не се ядосвайте, че не сте дейни колкото ви се желае – просто интервалът е подобен. Пестете силата си за по-важните неща, работете по-малко и не се товарете със задания и отговорности, които ви идват допълнително. Не пришпорвайте събитията и проявявайте по-голямо самообладание.

Телец
През дадения интервал е потребно да наблюдавате деликатно събитията, както и личните си прекарвания – те ще ви подскажат на какво не сте обърнали внимание до момента и какво би трябвало да довършите. Не е изключено изненадващо да отбележите, че начинание, върху което работите от известно време, е достигнало сполучливия си свършек. Много евентуално е събитията през идващите дни да имат отношение към предишното.

Близнаци
Трудно ще се съгласявате с мненията на хора, които съгласно вас имат неверни или остарели визии за работата, за взаимоотношенията или за живота като цяло. Ако в обкръжението ви има сходни персони, по всяка възможност ще се подразните от тях и може да не съумеете да прикриете възмущението си. Периодът е подобаващ да поговорите с колегата си или с различен човек, с който имате недоразумения.

Рак
Ще е подходящо да осъзнаете, че измененията, които се случват край вас, са за положително. Започнете да обмисляте деликатно по какъв начин да действате в бъдеще. Колкото по-изпипани са проектите ви, толкоз по-голям късмет и триумф ще имате. През идващите дни доста от вас ще премислят позицията си в връзките с родител, сътрудник, началник или с персона, която съществено въздейства върху живота ви.

Лъв
Сега ще приемате във вътрешността думите на близките и е допустимо да реагирате на неща, на които преди не сте обръщали внимание. Всеки път, когато някой ви опонира или не работи във ваша изгода, ще имате възприятието, че светът е срещу вас. Колкото и да се пробвате да извършите нещо, напъните ви ще удрят на камък. Най-доброто, което може да сторите, е да се постараете да не сте толкоз напористи и да я карате по-леко.

Дева
В каквото и да сте вложили силата и ентусиазма си през идващите дни и седмици, през дадения интервал ще е във ваша изгода да овладеете малко устрема си да притежавате и да постигате от ден на ден и повече. Бъдете по-умерени във желанията си. Ако поставяте пред себе си доста нови цели, нищо чудно най-после да се изнервите.

Везни
Възможно е на датата 22 април да бъде сложено началото на прекрасен интервал за любовния ви живот – обвързаните ще се радват на повече пристрастеност във връзката си, а необвързаните може да изпитат нова тръпка. В началото на интервала ще е изцяло в реда на нещата да го давате по-кротко и даже да помързелувате малко, само че по-късно запретнете ръкави и са захванете за работа.

Скорпион
Ако през дадения интервал започнете нови начинания, нищо чудно развиването им да се забави и в един миг да спрете да виждате пътя напред. Някои от вас пък, вместо да поддържат връзка с близките и да поддържат обществени контакти, може по-често да изпитват предпочитание да се усамотяват. Използвайте тези моменти по предопределение – почивайте си, отдавайте се на обичани занимания, даже и на размисли.

Стрелец
Възможно е в този интервал да се чувствате раздвоени. Дълбок в себе си ще знаете какво желаете да извършите, само че пък може да се притеснявате, че в случай че послушате своя интуиция, ще разочаровате околните или обичания си човек. Чудесно е, че проявявате угриженост за възприятията на близките, само че имайте поради, че не е допустимо прекомерно дълго време да вървите против себе си.

Козирог
Преживяванията ви ще зависят най-много от това доколко приемате измененията и дали сте подготвени да се нагодите към протичащото се към вас. Ако в душата ви е бурно или връзките ви с близките са напрегнати, по всяка възможност има нещо, в което сте се вкопчили настойчиво и което отказвате да пуснете. Може би става въпрос за връзка или работа, само че може и да е модел на мислене, даже следване на избрана традиция.

Водолей
Очаква ви още една удобна седмица, в която способността ви да излизате отвън рамките и да постъпвате друго от останалите хора ще ви оказва помощ да преодолявате провокациите и да вървите решително напред. Най-важното изискване за триумф ще е да се доверявате на интуицията си и да действате съгласно посланията, които тя ви изпраща, а не да се водите от упованията на хората.

Риби
Много от вас ще би трябвало да осмислят истината за някаква обстановка и да отстояват своята позиция пред авторитетен човек – родител или началник. Вероятно ще изпитвате съмнение дали да го извършите, защото това може да ви накара да влезете в борба – нещо, което по принцип избягвате. Ако чувствате, че сте прави, отстоявайте правилата си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР