Седми ноември или N7, големият празник за всички поклонници на

...
Седми ноември или N7, големият празник за всички поклонници на
Коментари Харесай

BioWare увериха, че нищо още не е приключило за Mass Effect

Седми ноември или N7, огромният празник за всички поклонници на Mass Effect, мина и отпътува без гръмки анонси за нещо ново от вселената на поредицата и някакви изненади, факт маркиран с горест и от Forbes и Пол Таси.

Е, въпреки всичко имаше нещичко от студиото, и не става дума единствено за някои козметики, пренесени от Mass Effect в Anthem. Един от шефовете на студиото, Кейси Хъдсън и шефът на плановете Майкъл Гембъл се появиха в Twitter, с цел да честитят празника и да успокоят почитателите на Mass Effect, че към момента нищо не е завършило за емблематичната поредност.

Хъдсън разгласява няколко туита, в които се виждат концептуални рисунки, свързани с играта, заявявайки, че има към момента доста неща, на които ще им бъде вдъхнат живот и „ толкоз доста истории за разказване… “. Гембъл на собствен ред се задоволи с откъс на Хъдсън, повтаряйки: „ Толкова доста истории за описване “. „ Имаме толкоз доста хрумвания за неща, които желаеме да създадем в Mass Effect, толкоз доста концептуални рисунки, на които не е вдъхнато живот, и толкоз доста истории за описване “.

По-рано същия ден общността на Mass Effect беше разчувствана прелестно от туитове на Гембъл, които честитяха N7, заявявайки: Ние сме в действителност разчувствани за това, което следва “, придружавайки обявата си с въпрос по отношение на това къде желаят да видят феновете на Mass Effect в бъдеще. Хъдсън също се появи: „ Честит N7 Day! Мислехме доста над това къде сме във връзка с Mass Effect вселената и къде желаеме да отидем “.

Но както припомня и Таси, чиято обява си коства да се прочете, сега BioWare си имат Anthem, а идващия им огромен план – нов Dragon Age, евентуално ще отнеме цялото им внимание в идващите няколко години, тъй че и да има нов Mass Effect, това няма да е изобщо скоро.

„ Повечето в BioWare наподобява са ангажирани с Dragon Age 4, което не е Mass Effect игра, въпреки и да има мъгливи мнения, които посочват, че BioWare ще възстановят сериите някой ден. Но в случай че една нова игра по Mass Effect излезе по-скоро от 4-5 години, ще съм шокиран “, обобщава Таси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР