Седма победа в първенството по футбол в Зона „Враца“ постигнаха

...
Седма победа в първенството по футбол в Зона „Враца“ постигнаха
Коментари Харесай

Локо /Мездра/ удари Ботев /Враца/ и при юношите старша възраст, остава лидер в зоната

Седма победа в шампионата по футбол в Зона „ Враца “ реализираха юношите старша възраст на "Локомотив " /Мездра/. В среща от 9-ия кръг на шампионата момчетата на треньора Владимир Найденов победиха като посетители своите връстници от "Ботев " /Враца/ с 1:2 (на полувремето 0:1). Попаденията за локомотивци означиха капитанът на тима Росен Крумов през първата част и Божидар Цветков в добавеното време на мача.
Така младите „ железничари “ запазиха лидерската си позиция във краткотрайното класиране и по всяка възможност ще зимуват като есенни първенци.
Скандално приключи дуелът сред "Монолит " /Бяла Слатина/ и "Ботев " 2013 /Криводол/, който е преустановен в 88-ата мин. при резултат 1:1 заради опит за разпра с длъжностно лице от страна на състезатели на домакините. Очаква се след съвещание на Дисциплинарната и на Спортно-техническата комисия към Областния съвет на БФС - Враца да бъде присъдена служебна победа за гостите с 0:4.
В другия мач от кръга "Първа атомна " /Козлодуй/ победи като посетител "Кариана " /Ерден/ с 2:4.
Начело в таблицата продължава да е „ старшата “ на "Локомотив " с актив от 22 точки и голова разлика 45:10. Втори е "Бдин " 1923 /Видин/ с 19 т., а третото място разделят "Ботев " /Враца/ и "Монолит " /Бяла Слатина/ с по 12 т.
В последния есенен кръг U19 на мездренския клуб приема "Монолит " /Бяла Слатина/. Двубоят е на 27 ноември, петък, от 15 часа на изкуствения терен на градския стадион. По същото време "Бдин " 1923 /Видин/ приема "Ботев " /Враца/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР