Седим и броим дните до премиерата на Междузвездни войни: Възходът

...
Седим и броим дните до премиерата на Междузвездни войни: Възходът
Коментари Харесай

Ще ни разочарова ли последната сцена от новия Междузвездни войни

Седим и броим дните до премиерата на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ". Следим и всичко, което международните медии съумяват да измъкнат от забърканите в суперпродукцията хора. Затова и незабавно се залепихме за януарската корица на GQ Англия. На нея е актрисата Дейзи Ридли, новият джедай Рей.

Тъмното бъдеще на " Междузвездни войни "

Какво призна изпълнителният шеф на Disney

В изявлението Дейзи Ридли приказва за разнообразни неща. Разказва за израстването си като актриса от " Междузвездни войни: Силата се пробужда " от 2015 година до сегашния миг. Признава също, че присъединяване ѝ в сагата е било едно същинско премеждие.

Заедно с опита обаче е повишена и известността ѝ, което, несъмнено, има и някои отрицателни последици. Дейзи Ридли признава, че в избран интервал редовно е била преследвана от папарак. Това ужасно я е тормозило и я е предиздвикало да се тревожи за сигурността си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от British GQ (@britishgq) на Дек 3, 2019 в 12:03 PST

Като една същинска британка, красивата актриса не пропусна да разяснява и толкоз разисквания от всички медии по света британски кралски двор. И, колкото и шокиращо да звучи, не се интересува ни минимум от кралското семейство.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Daisy Ridley (@daisyridrey) на Дек 3, 2019 в 2:08 PST

" Бъкингамският замък е страховит, само че това е неизползвана от хората постройка, нали? Онзи ден четох история, че кралицата употребява шест стаи в двореца. Шест. Как може това да е хубаво, откакто това е първостепенно недвижимо имущество ", ясно декларира позицията си актрисата, а на нас ни се коства, че кралица Елизабет Втора по никакъв начин няма да хареса тези думи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexi Lubomirski (@alexilubomirski) на Дек 4, 2019 в 1:04 PST

Разбира се, поради наближаващата премиера на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", няма по какъв начин Дейзи Ридли да се размине и без някои мнения по последната част от сагата. Актрисата признава, че това е един доста прочувствен миг за нея и всички почитатели на кино лентата. Не скрива също, че на последната сцена човек е мъчно да не се разстрои.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cinefilos.it (@cinefilos.it) на Дек 5, 2019 в 12:04 PST

" Краят на " Възходът на Скайуокър " е доста удовлетворяващ и в действителност го почувствах като край. Не знам какво ще се случи след няколко години обаче. В света на " Междузвездни войни " има толкоз доста герои, които в никакъв случай не са били изследвани, тъй че нищо не се знае. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexi Lubomirski (@alexilubomirski) на Дек 3, 2019 в 5:57 PST

В края на юни, в изявление за Vulture, Дейзи Ридли обсъждаше опцията да взе участие в spin-off, фокусиран върху облика на Рей, като призна, че към тогавашния миг не може да си го показа. Лично на нас това към момента ни се коства доста тъпо. Рей несъмнено е един от обичаните ни джедаи и бихме я гледали най-малко в още няколко кино лентата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от British GQ (@britishgq) на Дек 3, 2019 в 9:07 PST

Тъй като това няма да се случи, просто затаяваме мирис и тръпнем в очакване на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", с цел да разберем какъв ще бъде краят на сагата.

Ще взе участие ли в " Междузвездни войни " Ед Шийрън

Едно особено видео обърка почитателите на сагата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР