Седем самолета на САЩ са провели разузнавателна акция край сирийските

...
Седем самолета на САЩ са провели разузнавателна акция край сирийските
Коментари Харесай

Американски, руски и ирански самолети браздят небето над Сирия

Седем самолета на Съединени американски щати са провели разследваща акция край сирийските крайбрежия на Средиземно море, където са ситуирани въздушната и морската бази на Русия Хмеймим и Тартус. В същото време в небето на сирийските провинции Идлиб и Хама са били видяни ирански военно-транспортен аероплан " Локхийд C-130 Херкулес " и съветски аероплан за далечно радиолокационно разузнаване А-50, предава " Русская весна ".

За разследващите полети на американските самолети оповестяват аналитиците от ресурса Military Radar, които следят полетите на военната авиация.

Били са зафиксирани полети на самолета на радиоелектронното разузнаване на Съединени американски щати EP-3E Aries II от американската база на остров Крит и на шест патрулни самолета срещу подводници на американските Военноморски сили P-8A Poseidon от авиобазата Сигонела на остров Сицилия.

Както към този момент бе обявено, Вашингтон разгласи, че Доналд Тръмп още не е взел дефинитивно решение за удар против Сирия поради и сега се обмислят разнообразни разновидности за отговор на така наречен химическа офанзива.

Вчера Тръмп разгласи, че в никакъв случай не е казвал по кое време ще удари Сирия - това можело да стане " или доста скоро, или напълно не скоро ".

За видяните над провинциите Идлиб и Хама ирански и съветски самолети оповестяват от ислямистки групи.

В края на февруари се появи информация, че в съветската авиобаза Хмеймим в Сирия са пристигнали В четири многофункционални изтребителя Су-35С и аероплан за далечно радиолокационно разкриване и ръководство (ДРЛОиУ) А-50У.

Самолетът ДРЛОиУ А-50У основан въз основата на именития военно-транспортен Ил-76, базовият модел е екипиран с многофункционални радиотехнически комплекс, предопределен за разкриване на въздушни, надводни и наземни цели, за ориентиране към цели, както и за съгласуваност на дейностите сред другите родове войски.

Всъщност, този съветски аероплан съставлява композиция от мощна летяща радиолокационна станция и въздушен команден пункт.

Забелязаният ирански Lockheed C-130 Hercules е военно-транспортен аероплан със междинен и огромен обхват, американско произвеждане. Той е главен тип военно-транспортен аероплан в Съединени американски щати, страните от НАТО и редица други страни.

Източник: Епицентър
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР