Седем отбора си осигуриха място във втората фаза на Световното

...
Седем отбора си осигуриха място във втората фаза на Световното
Коментари Харесай

Седем отбора си осигуриха място във втората фаза на СП по хандбал за мъже

Седем тима си осигуриха място във втората фаза на Световното състезание по хандбал за мъже в Египет.
Шесткратният първенец Франция надви над Австрия с 35:28 (17:13) и с две победи от два мача оглавява класирането в група " Е " с цялостен актив от 4 точки, като с това си подсигурява място в тройката на подреждането и продължение напред.

Португалия завоюва безапелационно с 33:20 (12:12) след мощно второ полувреме. Педро Портела се разписа 9 пъти за иберийците, които също имат 4 точки и са водачи в група " F " преди последните срещи.
Домакинът Египет и четирикратният международен и четирикратен европейски отличник Швеция реализираха втори победи в " G " и също не престават напред.

Шампионът на Африка се оправи със Северна Македония с 38:19 (20:6), а скандинавците се постановиха още по-убедително над Чили с 41:26 (20:16).
471 goals in eight games!

Today's matches of were on spot
— Handball Egypt2021 (@Egypt2021EN) В група " Н " Беларус, Русия и Словения си подсигуряваха място във втората групова фаза.
Беларус завоюва с 32:24 (15:9) против Република Корея и оглави подреждането с 3 точки. Азиатският вицешампион пък позволи второ проваляне и отпадна от битката за оценките.

" Сборная " завоюва против Словения с 31:25 (16:13) и е втори с 3 точки, а противникът остана с 2 пункта, само че също продължава напред.
(ДВ)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР