Седем от най-добрите състезатели на СК Ледени спортове Варна“ направиха

...
Седем от най-добрите състезатели на СК Ледени спортове Варна“ направиха
Коментари Харесай

Фигуристи дадоха начало на атракцията със зимни кънки в Сливен

Седем от най-хубавите състезатели на Семеен кодекс „ Ледени спортове Варна “ направиха демонстрации на своите съчетания по фигурно пързаляне пред сливенска аудитория. Атракция бе във връзка разкриване на зимната пързалка в Сливен.
След майсторската изява, оборудването бе на разлагане и на феновете на зимните спортове, които се включиха в първата сесия от работата на екипа. Организаторите оповестиха, че Сливен остава един от дребното градове в страната, в които се предлага развлечение с кънки и благодариха за съдействието от страна на Общината.

Пързалката е позиционирана пред изложбената зала „ Сирак Скитник “ на повърхност от 600 кв.метра. Тя работи от 9.30 часа, като всяка сесия е с дълготрайност от час и половина и с цена от 8 лв.. Кънки се оферират на оборудването. Последното за деня развлечение е от 21 часа.

С откриването на зимната пързалка стартира празничната програмата на Сливенска община. Престоят концерти, спектакли, креативен изяви и изненади за положително въодушевление в навечерието на светлите празници
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР