Седем младежи станаха първите българи, постигнали златно ниво в Международната

...
Седем младежи станаха първите българи, постигнали златно ниво в Международната
Коментари Харесай

Български младежи с Международната награда на херцога на Единбург

Седем младежи станаха първите българи, постигнали златно равнище в Международната премия на херцога на Единбург. Участниците в програмата се състезават със себе си, като провокират личните си убеждения за това на какво са способни. Патрон на премията у нас е президентът Румен Радев.

Виктория, ландшафтен проектант. Поставя си цел - да играе национални танци и стига до триумфа.
Виктория Еленкова: Спечелихме огромната Награда на София, както и европейско състезание станахме първенци, изобщо, не съм очаквала, че такива неща мога да реализира.
Елена измисля готварски предписания.
Елена Даракчиева: Направих сборника и го дадох на моите другари, близки и по този начин си реализирах задачата в действителност.
Българска национална телевизия: И се научи да готвиш?
Елена Даракчиева: Да, най-важното това.
В момента над един милион младежи по целия свят реализират личностните си цели като част от програмата.
Десислава Манолова: Претърпях своето приключенско пътешестване в планината и най-после направих план в интерес на локална общественост.
За премията могат да се борят младежи сред 14 и 24 години.
Румен Радев - президент на България: Тази стратегия подтиква младежите да си слагат високи цели и високи упоритости, които апропо сами формулират. Джон Мей - общоприет секретар на Наградата на херцога на Единбург: Ако младежите се концентрират само върху учението, това ще ги лиши от опцията да усвоят другите житейски уроци и умения, които работодателите в действителност търсят.
Може да постигнете всичко, като изживеете завършения, които остават за цялостен живот - посланието, което премията насочва към младите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР