Сед като изкара шеметен работен уикенд, в който бе специален

...
Сед като изкара шеметен работен уикенд, в който бе специален
Коментари Харесай

Гери от „Ергенът“ със скандален „подарък“ за Виктория Капитонова ВИДЕО

Сед като изкара замайващ работен уикенд, в който бе специфичен посетител на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, Гери се отдръпна на родното Черноморие за заслужена отмора.

Преди това тя блесна с изящна визия първо на празненството в епичния Bedroom, а по-късно посети откриващия концерт на поп-фолк дивата Преслава в клуб The 1. Красивата изпълнителка на шлагерите „ Fuego “, „ Ти не си за мен “ и „ Bad Bunny “ се радваше на вниманието на почитателите на най-романтичното телевизионно реалити, а поздравленията от сцената, персонално от Преслава, не стопираха през цялата нощ. Рано на идната заран Гери се насочи към Павликени, където бе поканена да пее в прочут фолк клуб в града. Веднага по-късно хубавицата отпраши към мечтаната отмора, където насочи същинско предизвикателство към най-яростната си съперничка в „ Ерегенът “.

В едно от последните видеа, които разгласява в ТикТок профила си се вижда фантазията на Виктория – изтънчен безценен Ролекс. В глас зад кадър Гери афишира, че часовникът е специфичен подарък за пишман-финалистката. Бдителни наблюдаващи незабавно означиха, че това няма по какъв начин да е истина, защото часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси измежду почитателите на красивата певица. „ Да не е от Илиянци? “, „ Е, ти й разруши всички фантазии? “, „ Реплика! “ – бяха единствено част от мненията под видеото на Гери. Изглежда войната в Рая продължава, месеци след края на предаването. Как ли ще отвърне Виктория на Гери и чий, в действителност, е часовникът...
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР