Себастиян Марокин, синът на знаменития колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, призова

...
Себастиян Марокин, синът на знаменития колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, призова
Коментари Харесай

Синът на Ескобар иска държавна регулация на пазара на дрога

Себастиян Марокин, синът на популярния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, прикани страната да постави завършек на войната с опиатите и да премине към регулирането на този противозаконен, само че многомилиарден пазар.

Баща му бе апетитен за най-добре познатия наркодилър в историята. През 80-те години на 20 в. той заработва към 30 милиарда $, доставяйки посредством своят картел " Меделин " близо 80% от целия кокаин, употребен в Съединени американски щати. Наркотърговецът бе погубен през 1993 година при специфична интервенция на елитна част от колумбийската полиция, а картелът " Меделин " престана да съществува, напомня Дарик.

" Тази история - да обявите война на казуса с публичното здраве и да излезете на бойното поле с картечници, съгласно мен влиза в несъгласие с общочовешките полезности. Аз повече имам вяра в регулирането, с цел да поеме страната отговорността и контрола върху тези субстанции ", акцентира Себастиан Марокин на особено проведен семинар от управляващите в мексиканския щат Тамаулипас.

Марокин, чието същинско име е Пабло Ескобар Еноа , описа пред събралата се аудитория за атмосферата на принуждение , която е царяла към известния му татко, написа порталът Universal. " Бих заменил всичкия лукс и благосъстоянието за огнище и опцията просто да са бъда покрай татко си ", сподели синът на наркобарона.

Според него за седмица Ескобар старши е печелел към 50-70 млн. $ от опиатите, само че не могъл да се любува на опциите, които дават тези пари.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР