SE700G прави външните SSD дискове по-атрактивни с панела за RGB

...
SE700G прави външните SSD дискове по-атрактивни с панела за RGB
Коментари Харесай

Adata SE770G – външен SSD с RGB осветление


SE700G прави външните SSD дискове по-атрактивни с панела за RGB осветяване
(снимка: Adata)

Нов външен SSD на Adata идва с панел за RGB осветяване и доближава скорости на четене/запис до 1000/800 MB/s. Моделът SE770G предлага интерфейс USB3.2 Gen 2 и реверсивна съгласуваност Type-C.

SE770G не е общоприетият и отегчителен външен SSD. С просторния си RGB панел, той ще освети работното място вкъщи и в придвижване с ефектния си външен тип. В предишното външните SSD дискове бяха изтласкани в сянка, до момента в който други украсени с бяха в центъра на вниманието. С появяването на SE700G и външните SSD дискове стартират да блестят.
още по тематиката
Снабден с интерфейс, моделът SE770G обезпечава скорости на четене/запис до 1000/800 MB/s, което е до 12,5 пъти по-бързо от обичайните външни твърди дискове. Това значи, че устройството може да трансферира 10GB 4K видео файл единствено за 20 секунди.

SE770G също по този начин предлага, което значи безпроблемно включване, с помощта на симетричния дизайн на конектора, който влиза вярно всякога, без значение от ориентацията.

И геймърите ще оценят  SE770G, освен поради високата продуктивност. В допълнение към стилистичното си, този SSD може да бъде обвързван с конзоли за игра за разширено предпазване и по-бързо време за зареждане на играта.

SE700G може да трансферира 10GB 4K видео файл единствено за 20 секунди
(снимка: Adata)

SE770G е съвестим с платформи Android, macOS и Windows, с цел да могат потребителите безпроблемно да споделят видеоклипове, фотоси, музика и друго наличие на голям брой устройства.

Adata SE770G се предлага с 3-годишна гаранция. Цените на устройството за българския пазар към момента не са оповестени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР