се завръща на екран за второто си кинематографично приключение в

...
се завръща на екран за второто си кинематографично приключение в
Коментари Харесай

Триумфалното завръщане на Имението Даунтън и реакцията на сп. People

се завръща на екран за второто си кинематографично премеждие в последна част от обичаната ни драма - Downton Abbey: A New Era. Въпросната нова епоха води обичаното ни аристократично домакинство на премеждие из Френската Ривиера.

Движещата мощ във кино лентата е неподражаемата вдовствуваща графиня Вайлет Кроули (Маги Смит), която ненадейно наследява вила в чужбина. Това провокира разкрития за от дълго време отминала любовна връзка, която изненадва цялото домакинство.
 Коалиционният съвет завърши без изказвания, решението е на Народно събрание 4 май 2022 | Около два часа продължи съвещанието на Съвета на ръководещата коалиция, на което се обсъждаше предлагането...
Авантюристично настроени, жителите на Даунтън опаковат куфарите си и се насочат към Южна Франция, където ще разкрият повече от мистериозното минало на графинята и ще преживеят непредвидени възходи и падения. Това си проличава и от филмовия откъс:



Премиерата на Downton Abbey: A New Era в кината беше на 25 април във Англия и Ирландия, а на 20 май лентата ще бъде показана и в Съединени американски щати. На острова филмът оглави боксофиса с 3.07 милиона английски лири (3.6 милиона евро), по тази причина е напълно разбираемо, че вълненията към второто филмовото продължение на сериала сътвориха лавина от интерес.

По този мотив английското списание излезе с ново особено издание за " Имението Даунтън ", включващо извънредни изявленията с му, историята на сериала през всичките му шест сезона и фотоси зад кулисите на дългометражното продължение, което демонстрира живота на семейство Кроули и техния личен състав през края на 20-те години.



Ето какво споделя Мишел Докъри (лейди Мери) от страниците на People: " Това, което е прелестно в новия филм, е, че виждате Мери и Едит доста по-улегнали и в действителност зрели като дами и връзката им се е развила. Има по-малко конфликти сред тях. Може би тъй като живеят разграничени и това е потребно. "

Това, което обичаме в поредицата е при всеки подробност. В новият филм да вземем за пример е обърнато изключително внимание и на саундтрака. Предлагаме ви да чуете част от него, до момента в който чакаме Downton Abbey: A New Era да озари и български киноекрани.

Listen to the #DowntonAbbey: A New Era soundtrack by John Lunn, featuring vocals by Cherise, available digitally now! https://Downton.lnk.to/ListenNowSo
Posted by on Friday, 29 April 2022
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР