се е договорил с италианския Фиорентина за футболиста Софиян Амрабат,

...
се е договорил с италианския Фиорентина за футболиста Софиян Амрабат,
Коментари Харесай

Сондаж за Влахович? Тотнъм взе още един от Фиорентина

се е договорил с италианския Фиорентина за футболиста Софиян Амрабат, който ще продължи кариерата си чартърен в лондонския тим до края на сезона.
25-годишният мароканец му е мъчно да се утвърди в тима на „ Артемио Франки “ и има 11 срещи в Серия А, като е стартирал в единствено един от тях.
В този миг играчът има ангажимент за страната си за Купата на африканските народи, само че някогашният състезател на Верона е доста покрай прекосяване при „ шпорите “ през януари месец. Според италиански медии Тотнъм и Фиорентина са се договорили за рентата до края на сезона, а британският клуб ще може да заплати 15 милиона евро през лятото и да го задържи за непрекъснато в столицата на Англия.
Информациите гласят, че Амрабат също е склонен да се раздели с „ виолетовите “, само че предстоят довършителни договаряния сред клубовете, като персонално Антонио Конте е настоял за привличането на полузащитника.
Амрабат няма гол или асистенция в 45 мача за Фиорентина след идването си през януари 2020, само че игра по 90 минути в два от мачовете за Мароко за КАН – против Коморските острови и Габон.
Факт е, че Тотнъм държи да притегли и огромната звезда на Ла Виола - Душан Влахович, като към сръбския нападател има голям интерес от огромните грандове на Стария континент.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР