СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ –

...
СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ –
Коментари Харесай

СДС е против София прайд

СДС изрично се опълчва на натрапчивата проява на ЛГБТИ – общността в следващия прайд на 12 юни в София. Ние нямаме нищо срещу хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде подобен, какъвто желае. Но тази общественост има равни права с останалите български жители и не е дискриминирана. Даже в противен случай, в доста случаи другата половост отваря необятно вратите за развиване и кариера.
Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме полезностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, съгласно които обичайното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си.
Не можем да мълчим, когато зад благовидни, сякаш просветителни дела, се протяга ръка на душeвността на невръстни деца, с цел да им се внуши, че няма нищо неприятно да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама бащи.
 София Прайд се завръща на 12 юни София Прайд се завръща на 12 юни
В събота, 12 юни 2021 година, по улиците на София още веднъж ще премине София Прайд– обичайното шествие в поддръжка на ЛГБТИ общността...
Не можем да мълчим, когато ЛГБТИ общността основава възприятие за виновност у останалите хора, че не признава правата им. Това изрично не е по този начин! Не можем да мълчим пред опитите за противоположна дискриминация от половите малцинства, които прокарват по безпардонен метод концепциите си и се пробват да ги постановат на всички останали.
Не можем да мълчим пред непрекъснатите опити да се прокара „ Истанбулската спогодба “, която Съюз на демократичните сили изрично отхвърли и продължава да твърди, че не трябва да бъде допускана в България.
Постоянното и надменно пробутване на концепциите за нова „ нормалност “ от неолибералните придвижвания в Европа и у нас, е рисково за бъдещето на нацията ни. България е страна с хилядолетна история, с богата просвета и нематериалност, която е устояла на вековни робства и се е съхранила, с помощта на полезностите, стъпили върху човешката логичност и Божия ред: че има два пола – мъж и жена, които основават потомство и не престават живота, черпейки сили от корените и традициите си.
Опитите да се наруши този ред са извратени и античовешки. Всеки разумен българин е задължен да им се опълчва, без да се опасява, че неолибералните апологети ще го охулват и сочат с пръст. Когато си на страната на правдата, силата е с теб!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР