Сдружението на заведенията в България и Сдружението Българска асоциация на

...
Сдружението на заведенията в България и Сдружението Българска асоциация на
Коментари Харесай

Сдружения на заведенията у нас обявиха стачна готовност

Сдружението на заведенията в България и Сдружението ”Българска асоциация на заведенията ” оповестиха протестна подготвеност, оповестиха от организациите.
" Ако решението на щаба и държавното управление в четвъртък не е в полза на сектора и не кореспондира с нашите претенции, прекосяваме към ефикасни протестни дейности!

Тяхната форма е в развой на разискване, само че не изключваме, както образуване на митинг, по този начин и гражданско непокорство по образеца на сътрудниците ни от Италия! ", завяват от двете организации.

Единственото задоволително за сдруженията решение е отварянето на заведенията за хранене и кафе-клубовете от 1 февруари при изискванията, които са били в действие преди тяхното затваряне, а на 1 март - да проработят и нощните клубове, като ограничаването в работното време да отпадне.

От организациите показват, че това е желанието на над 80 на 100 от членовете им, дали своят вот в анкета. Подобно допитване е било направено и през двете Facebook страници на сдруженията, като там резултатите са били аналогични, само че този път в отговорите са се присъединили и чиновниците в заведенията, както и клиенти.

От организациите показват, че представителите на останалите затворени браншове, като фитнес центрове и молове, са изявили поддръжка за дейни протестни дейности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР