Сдружение „Благотворни приятели“ осъществи нова дарителска инициатива, научи агенция BulNews.

...
Сдружение „Благотворни приятели“ осъществи нова дарителска инициатива, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Доброто съществува! Сдружение „Благотворни приятели“ дари хранителни добавки и лекарства на домове за деца във Враца и Мездра /снимки/

Сдружение „ Благотворни другари “ реализира нова дарителска самодейност, научи организация BulNews.
Неправителствената организация, която е основана от почтени мъже от Враца, Монтана, Мездра, Бяла Слатина и Оряхово, реши да поддържа децата с витамини, минерали и хранителни добавки. Те са изключително нужни в този миг, когато в страната бушува рискова зараза.
От името на сдружението самодейността бе осъществена от врачанския предприемач Мартин Харизанов.
Сред получателите на дарението са Комплекс обществени услуги за деца и лица с увреждания в Мездра, където има 28 малчугани. Освен той, поддръжка получи и Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания на ул. " Димчо Дебелянов " във Враца, където живеят 11 деца и младежи на възраст от 12 до 16 година И на двете места бяха оставени обилни количества витамини, минерали и хранителни добавки, които ще оказват помощ да се ускори техният имунитет.
Дарение беше направено и на Медицински център „ Силви Мед “ във Враца, където към този момент има сиропи за усилване на апетита, медикаменти за събаряне на температурата, за лечение на грип и настинки, и детски антибиотици, които ще бъдат давани на социално-слаби пациенти.
Това следващата благотворителна самодейност на Сдружение „ Благотворни другари “, което за малко време се утвърди като водеща организация в тази част на страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР