Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и

...
Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и
Коментари Харесай

Schneider Electric е отличена от Institutional Investor като ``Най-уважаваната компания в Европа`` за 2022 г. - Икономика

Schneider Electric, водачът в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, бе отличена от с наградата „ Най-уважаваната компания в Европа “ за 2022 година със 7 първи места в разнообразни категории, както и като „ Най-добрата компания за връзки с вложителите “ в индустрията (като наградата обгръща секторите на аерокосмическата и отбранителна промишленост, финансовите артикули, превоза и бизнес услугите).

Наградите за 2022 година включват още и „ Най-добър основен изпълнителен шеф “ за Жан-Паскал Трикоар, президент и основен изпълнителен шеф на Schneider Electric, „ Най-добър финансов шеф “ за Хилари Максън, финансов шеф на Schneider Electric Group, и „ Най-добър специалист по връзки с вложителите “ за Амит Бала, старши вицепрезидент за връзки с вложителите в Schneider Electric, в бранша „ Капиталови артикули “. Компанията също получи самопризнание като „ Най-добра в ESG (екологично, обществено и корпоративно управление) “ и с „ Най-добър директорски съвет “ в своя бранш.

Годишната класация-проучване на Institutional Investor мери успеваемостта и обсега на връзките с вложителите на европейските компании. Изпълнителният екип за развита Европа на Institutional Investor 2022 интервюира анализатори от страната на купувачите, парични мениджъри и откриватели от страната на продавачите във компании за скъпи бумаги и финансови институции, които покриват Европа. Резултатите от изследването отразяват мненията на 1380 капиталови експерти от 632 компании за финансови услуги.

От 2021 година насам Schneider Electric усилва напъните си за резистентност със старта на новата си с небосвод 2021-2025 година Schneider също по този начин слага акцент върху своя, с цел да поддържа повече сътрудници и клиенти за тяхната лична устойчива промяна.

Тази двояка тактика за резистентност е в основата на упоритостите за напредък, споделени с вложителите по време на на Schneider Electric за 2022 година Изключителното показване в областта на ESG удостоверява мощните упоритости за напредък на Групата, свързани с устойчивостта.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР