Считаме за целесъобразно Община Тетевен като наемодател на недвижими имоти

...
Считаме за целесъобразно Община Тетевен като наемодател на недвижими имоти
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен предлага облекчения за наемателите на общински имоти

Считаме за оправдано Община Тетевен като хазяин на недвижими парцели – общинска благосъстоятелност, по настоящи контракти за наем, оперативно и навременно да взема решения за освобождение от обвързване за възнаграждение на наем от наемателите, в случай че са налице забрани, които водят до прекратяване на комерсиална активност в отдадените чартърен общински парцели за интервала от 28.11.2020 година до 21.12.2020 година, както и при удължение на този период в сходство с бъдещи актове, акцентира доктор Бояджиева.
 Д-р Мадлена Бояджиева: Няма да подвигаме налозите в община Тетевен (ВИДЕО) Д-р Мадлена Бояджиева: Няма да подвигаме налозите в община Тетевен (ВИДЕО)
Няма да подвигаме локалните налози и такси през 2021 година. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " кметът на община Тетевен доктор Мадле...
Тя добави, че това ще се отрази върху приходите на общинския бюджет, само че задачата е да се подкрепят локалните работодатели и бизнес. Д-р Бояджиева напомни, че през м. април също бе импортирано и признато сходно предложение за опрощаване на наемите и таксите.
Съгласно Заповед №РД-01-677/25.11.2020 година на министъра на опазването на здравето до 21.12.2020 година се преустановяват визитите във всички заведения за хранене и развлечения, увеселителни и игрални зали, и търговски центрове вид МОЛ, като се изключи магазините за хранителни артикули, лечебните заведения, аптеките, дрогериите, оптиките, зоомагазините, банките, застрахователите, доставчиците на платежни услуги, офисите на телекомуникационните оператори и други снабдители на съобщителни услуги в тях.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР