Счита се, че при финализирането на тази сделка, той ще

...
Счита се, че при финализирането на тази сделка, той ще
Коментари Харесай

Съдът в Пловдив отказа да разгледа жалбата за варненските акции в Панаира

Счита се, че при завършването на тази договорка, той ще придобие надзор от 79 на 100 над интернационалното ревю. В началото на май чиновник на Търговския указател не се съгласи да впише на каузи на Варна в капитала на сдружението, последва тъжба и арбитър Захариев дефинира отхвърли като незаконосъобразен. Той постанови, че решението му е дефинитивно. От Агенцията по вписванията обаче оспориха произнасянето му и делото стигна до апелативните магистрати.

Състав с докладчик Славейка Костадинова остави жалбата без разглеждане и приключи делото.

" Агенцията по вписванията няма юридически интерес да апелира решението на Окръжния съд. Неоснователни са доводите, че правният интерес от подаване на жалбата е обвързван с високия публичен интерес и със отговорностите, които Агенцията по вписванията има, свързани с публичността и гаранциите за тяхната правомерност ", е записано в определението, което предстои на обжалване пред Върховен касационен съд.

Общинската съветничка от " Демократична България " Веселина Александрова видя в това още време за проблема с панаира.

" На тази инстанция можеше да се каже: " Добре, имате право на тъжба, само че прегледана всъщност, жалбата ви е неоснователна, по тази причина вписвайте апорта. " Това щеше да е дефинитивно и щяхме да осъмнем с вписани 79% от акциите в ръцете на Георги Гергов. Очакваме организацията да апелира ", написа тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР